Waarom Apple voor zakelijk gebruik? | ACES Direct

Waarom Apple voor zakelijk gebruik?

Waarom Apple voor zakelijk gebruik?

Waarom Apple voor zakelijk gebruik?

Voor onze klanten en wereldwijde bedrijven zoals IBM, is Apple nu de standaard in de organisatie. Dankzij krachtige, intuïtieve software, sterke beveiliging en naadloze integratie, kunnen bedrijven iPads, Macs, iPhones en apps uitrollen aan medewerkers om de manier waarop ze werken te veranderen.

De beste businesstools zijn de tools die iedereen al graag gebruikt

De beste tools voor uw bedrijf? Dat zijn de tools die uw collega’s al kennen en gebruiken. Apple producten zijn ontworpen om ook op de werkvloer te excelleren. Uw collega’s kunnen de tools van Apple gebruiken om op een innovatieve manier samen te werken. Geef uw collega’s de kans om samen de toekomst van uw bedrijf naar hun hand te zetten.

Mobile first

De wereld om ons hun wordt steeds mobieler. Klanten verwachten steeds vaker dat bepaalde zaken mobiel werken. Dat geldt ook voor uw collega’s. Geef hen de tools om deze functies ook voor hun werk te gebruiken.

Platform of choice

Apple heeft top-applicaties voor zowel ontwikkelaars als uw collega’s. Applicaties waar graag me werken.

Top talent

Het merk Apple heeft een geweldige uitstraling naar de buitenwereld. Zeker voor de jongere generatie staat het merk synoniem voor veel van de waarden die zij aan willen hangen. Trek top talent aan door het gebruik van Apple in uw bedrijf.

De oplossing voor uw bedrijf

De zakelijke wereld is mobieler dan hij ooit geweest is. Apple creëert producten die uw collega’s daarin ondersteunen en hen geeft wat ze nodig hebben om productief te zijn ongeacht de locatie.

Apple biedt een veilig platform om efficiënter te zijn, verbonden te blijven en ideeën te delen.

Intuïtieve interface

De producten van Apple staan bekend om hun gebruiksgemak. Dankzij de intuïtieve interface kunnen uw collega’s gebruik maken van vertrouwde gebaren zoals swipen, scrollen en tikken om te navigeren en werken.

Krachtige hardware

Apple apparaten zijn uitgerust met krachtige hardware. Denk aan de hoge kwaliteit van de ingebouwde camera’s, heldere displays en locatietechnologieën als iBeacon om werk soepeler te voltooien

Veilig

iOS en macOS zijn gebouwd op een UNIX-basis, waardoor ze stabiel en robuust zijn. Gegevens worden gecodeerd met beveiligings- en encryptiesleutels op bestandsniveau, regelmatige software-updates beschermen tegen beveiligingsbedreigingen en safeguards garanderen dat apps alleen toegang hebben tot gegevens op geautoriseerde manieren.

Makkelijk beheerbaar

IT afdelingen besparen veel tijd en kosten dankzij de Mobile device management (MDM) oplossingen. Elke iPhone, iPad of Mac is automatisch configureerbaar. Dit stelt de IT-afdeling in staat om bijvoorbeeld apps en instellingen direct naar apparaten te pushen.

Eenvoudige implementatie

Elke iPhone, iPad en Mac kan automatisch worden geconfigureerd, en alle apps en instellingen kunnen direct naar apparaten worden gepusht, waardoor de IT-afdeling tijd kan besparen. Of je nu 5 of 5000 apparaten uitrolt en beheerd, vraag ons naar de mogelijkheden van MDM en Apple DEP.

Naadloos ecosysteem

Alle Apple-apparaten werken naadloos samen om je efficiënter te maken, met continuïteitsfuncties waarmee je een werkproject op je iPad of iPhone kunt starten en vervolgens op je Mac kunt afmaken. Gebruik AirPlay om presentaties te streamen met behulp van Apple TV en AirDrop om bestanden draadloos te verzenden.

Zakelijke apps

Met macOS en IOS heeft uw bedrijf de beschikking over duizenden zakelijke apps. Zit daar niet tussen wat u zoekt? Dankzij het bruisende ecosysteem van Apple kunt u aangepaste apps laten ontwikkelen die afgestemd zijn op uw specifieke zakelijke behoeften.

Meer weten over Apple voor zakelijk gebruik? Neem contact op
  Feedback