Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct | ACES Direct

Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct

Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct

28-08-2018

ACES Direct wint -samen met twee andere partijen- de aanbesteding voor het leveren van hardware bij het Staring college en Assink lyceum. Doormiddel van een “minicompetitie” bepalen beide organisaties periodiek welke partij de huidige opdracht mag invullen.

Het Staring College is een brede openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met een hoofdvestiging in Lochem en twee vestigingen in Borculo. Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool voor Voortgezet Onderwijs in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. ACES Direct mag beide onderwijsinstellingen hopelijk de komende periode -indirect- bij hun onderwijsactiviteiten, met IT, bijstaan.

Prijs/kwaliteit

Senior accountmanager Pim Orbons geeft aan dat dat de onderwijsinstellingen zochten naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. “Wij voorzien beide scholen niet alleen van producten maar ook van kennis.“

Stappenplan

Als Manager Sales en Solutions is ook Jeroen Stabel verheugd met de samenwerking tussen beide partijen. “Samenwerken met onderwijspartijen past goed bij onze missie en visie. Op die manier helpen we niet alleen een huidige generatie maar indirect ook een nieuwe generatie. Zo kunnen we in de toekomst onze waarde blijven bewijzen voor zowel het Staring College als het Assink Lyceum.”

  Feedback