Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct

Onderwijsinstellingen kiezen voor ACES Direct

ACES Direct eindigde eerste en wint -samen met twee andere partijen- de aanbesteding voor het leveren van hardware bij SKBG onderwijs. Deze overkoepelende organisatie van 17 scholen voor primair onderwijs in Gelderland heeft zo’n 275 medewerkers.

SKBG onderwijs (Stichting Katholiek Basisonderwijs Gelderland) verzorgt katholiek en oecumenisch basisonderwijs met 17 scholen in acht gemeenten: Voorst, Brummen, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Berkelland, Aalten en Winterswijk. De 275 medewerkers dragen gezamenlijk verantwoording voor het onderwijs aan ruim 3.200 kinderen.

Voor een periode van twee jaar met twee keer de mogelijkheid tot verlenging van een jaar mag ACES Direct meedingen in de minicompetities met betrekking tot IT-hardware (zoals laptops, desktops en randapparatuur) die gedurende het contract worden uitgezet.

Overzichtelijke webshop

Voor SKBG was onder andere de overzichtelijke webshop een zwaarwegende factor. Zo waren zij vooral tevreden over de eenvoud van bestellen, de duidelijke beschikbaarheidsindicatie, levertijden, mogelijkheid tot eigen huisstijl en het direct indienen van reparatie en retouren.

Vast contactpersoon

Ook de betrokkenheid van ACES Direct met klanten is belangrijk, bijvoorbeeld het vaste contactpersoon. Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel: “Door middel van specifieke investeringen in het educatieve segment, werkt ons team van specialisten steeds vaker succesvol samen met educatieve instellingen. Met de gunning door SKBG wordt onze positie nog verder versterkt, en gaan wij wederom een educatieve organisatie laten ervaren dat IT meer is dan alleen het aanschaffen van hardware."