Resellers: IT voor IT-dienstverleners | ACES Direct

IT voor Resellers

IT voor Resellers

Waarom ACES Direct?

  • Eén persoonlijke contactpersoon die weet welke behoefte u als IT-professional heeft.
  • Specifieke aanvullende kennis van onze Solutions Advisors bij uw werkzaamheden.
  • Eén overzichtelijke plek voor al uw offertes, orders en facturen. Indien gewenst zelfs van uw klanten.
  • Korting afhankelijk van uw omzet en obv onze hoge partnerstatussen.
Micky Heizenberg

Micky Heizenberg

Inside Sales t. 013 762 18 33
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u
Als professional in de IT helpt u klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun processen. Zo kunnen zij efficiënter en met meer gemak zaken doen. Maar waar kunt u terecht om efficiënter en met meer gemak zaken te doen? ACES Direct biedt uitkomst.

Sinds de oprichting van ACES Direct in het jaar 2000 hebben wij zelf ruime ervaring opgedaan als reseller binnen de IT branche. Deze kennis hebben wij gebundeld in een team dat begrijpt tegen welke uitdaging u aanloopt. Wat komt erbij kijken om uw werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren? Team Resellers bestaat uit specialisten die weten hoe u werkt en bieden u -waar nodig- ondersteuning. Het team is ingericht om uw gemak van zaken doen te vergroten.

Kennis

U beschikt zelf over de nodige kennis. Maar hoe fijn is het om op specifieke kennisvlakken te sparren met één van onze Solutions Advisors (specialisten in: Software, Printing, Cloud, 3D-printing, Mobility, Netwerken, Managed Services, Server en Storage)? Ontbreekt binnen uw organisatie bepaalde kennis? Geen probleem! Ook daarbij kunnen wij ondersteuning bieden.

Korting

ACES Direct beschikt over hoge partnerstatussen bij de meest vooraanstaande fabrikanten in de IT branche zoals: Apple, HP, Microsoft, Dell en Samsung. Dit levert u direct korting en dus een hogere marge op. Hoe meer omzet u doet, hoe hoger uw korting. Bovendien hoeft u zelf niet in partnerstatussen te investeren waar u (nu nog) weinig uithaalt.

Website

Onze website is zo ingericht zodat u op één centrale plek eenvoudig en overzichtelijk al uw offertes, orders en facturen kunt inzien. Indien gewenst, bestaat zelfs de mogelijkheid om middels een zogenaamd "Super Account" de offertes, orders en facturen van uw klanten te beheren. Dit alles met als doel dat u grip blijft houden op uw klantenset.

Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn of op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Sven van Boxtel

“Team resellers begrijpt uw uitdagingen en vergroot uw gemak van zakendoen. Het team is ingericht om goed en snel te helpen zonder uw probleemstelling uit het oog te verliezen. Samen vinden we de beste koers."

Sven van Boxtel Managing Director

Acties voor Resellers

Nieuws voor Resellers

Meest populaire producten

  Feedback