Resellers: IT voor IT-dienstverleners | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

IT voor Resellers

IT voor Resellers

Als professional in IT help je klanten bij het automatiseren en optimaliseren van hun processen. Zo kunnen zij efficiënter en met meer gemak zaken doen. Maar waar kan je terecht om efficiënter en met meer gemak zaken te doen? Aces Direct biedt uitkomst.

Sinds de oprichting van Aces Direct in het jaar 2000 hebben wij zelf ruime ervaring opgedaan als reseller binnen de IT-branche. Deze kennis hebben wij gebundeld in een team dat begrijpt tegen welke uitdaging je aanloopt. Wat komt erbij kijken om jouw werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren? Team Resellers bestaat uit specialisten die weten hoe je werkt en bieden je -waar nodig- ondersteuning. Het team is ingericht om jouw gemak van zaken doen te vergroten.

Kennis

Je beschikt zelf over de nodige kennis. Maar hoe fijn is het om op specifieke kennisvlakken te sparren met één van onze Solutions Advisors? Ontbreekt binnen jouw organisatie bepaalde kennis? Geen probleem! Ook daarbij kunnen wij ondersteuning bieden.

Korting

Aces Direct beschikt over hoge partnerstatussen bij de meest vooraanstaande fabrikanten in de IT branche zoals: Apple, HP, Microsoft, Dell en Samsung. Dit levert je direct korting en dus een hogere marge op. Hoe meer omzet je doet, hoe hoger jouw korting. Bovendien hoef je zelf niet in partnerstatussen te investeren waar je (nu nog) weinig uithaalt.

Website

Onze website is zo ingericht zodat je op één centrale plek eenvoudig en overzichtelijk al jouw offertes, orders en facturen kunt inzien. Indien gewenst, bestaat zelfs de mogelijkheid om middels een zogenaamd "Super Account" de offertes, orders en facturen van je klanten te beheren. Dit alles met als doel dat je grip blijft houden op je klantenset.

“Team resellers begrijpt jouw uitdagingen en vergroot je gemak van zakendoen. Het team is ingericht om goed en snel te helpen zonder je probleemstelling uit het oog te verliezen. Samen vinden we de beste koers."

Sven van Boxtel - Managing Director

Acties voor Resellers

Nieuws voor Resellers

Meest populaire producten

Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn of op zoek naar een maatwerk oplossing? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Contactformulier niet goed geconfigureerd