Beursvloer Tilburg 2012 - ACES Direct | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Beursvloer Tilburg 2012

Beursvloer Tilburg 2012

Tilburg, 8 oktober 2012 - Voor de zevende keer werd Beursvloer Tilburg georganiseerd! Tijdens Beursvloer Tilburg krijgen bedrijven en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente Tilburg de kans elkaar op een bijzondere wijze te ontmoeten, waardoor er een heel actieve handel met gesloten beurs ontstaat.

Het was ook dit jaar weer zeer druk, een glaasje water was na alle gespreken ook zeker welkom. Iedere stichting of organisatie heeft een duidelijke behoefte en ook een heldere uitleg waarom wij als IT-leverancier ondersteuning zouden moeten bieden. Er zaten veel interessante verhalen bij, dus was het maken van een keuze niet altijd even makkelijk.

Dit jaar waren er meer dan 200 deelnemers aanwezig. Wij hebben een aantal stichtingen en organisaties kunnen helpen met IT-producten, zodat ze door middel van deze producten presentaties kunnen geven aan hun leden, medewerkers de gelegenheid kunnen bieden om de juiste bestemming te vinden of om documenten te verwerken.

In een tijdspanne van een twee uur zijn er honderden matches door de aanwezige notaris afgestempeld. Het is een zeer succesvolle formule gebleken die ook navolging vindt in andere steden in Nederland. De komende weken staan in het teken van het leveren van de apparatuur en de terugkoppelingen/invullingen van de tegenprestaties.

Wij als ACES Direct werken al meerdere jaren met veel plezier mee aan de Tilburgse Beursvloer. Als MVO gecertificeerd bedrijf zijn we zeer geïnteresseerd in hetgeen er in de maatschappij, voor ons vooral ook Tilburg, gebeurd. Wij willen graag onze bijdrage leveren aan stichtingen die zich geheel vrijwillig inzetten voor een goed doel. Dat doen we ook jaarlijks via NLDoet en Contour als overkoepelende organisatie.