Beursvloer Tilburg 2013 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Beursvloer Tilburg 2013

Beursvloer Tilburg 2013

7 oktober 2013 - Vandaag heeft voor de achtste keer Beursvloer Tilburg plaatsgevonden. ACES Direct was daar dit jaar voor de 5de keer aanwezig. Maar liefst bijna 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven hebben zich verzameld in het Willem II stadion met maar één doel; het sluiten van een of meerdere matches! De animo voor deelname aan Beursvloer Tilburg was dit jaar wederom zo groot.

Op Beursvloer Tilburg wordt door het sluiten van matches de basis gelegd voor samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties ter ondersteuning van het realiseren van wensen van organisaties. Daarnaast worden vele waardevolle contacten gelegd.

Wethouder Marjo Frenk opende de Beursvloer en gaf vervolgens het woord aan spreekstalmeester Hans Krosse die de handel in goede banen leidde. In het anderhalf uur dat daarop volgde ontstond een bruisende, enthousiaste, hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van notarissen Daamen. Het eindresultaat van deze bruisende netwerkactiviteit is maar liefst 442 matches waarvan ACES Direct er 5 van heeft afgesloten. Daarnaast werden ook nog waardevolle contacten gelegd die de basis kunnen gaan vormen voor een toekomstige samenwerking.