ACES Direct doneert aan maatschappelijke organisaties | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Beursvloer Tilburg 2014

Beursvloer Tilburg 2014

6 oktober 2014 – Vandaag heeft de negende editie van Beursvloer Tilburg plaatsgevonden. ACES Direct was met vier man sterk voor de zesde keer aanwezig. Met 212 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven aanwezig is dit het grootste Beursvloer evenement in Nederland. De organisaties en bedrijven komen samen om samen één doel te bereiken: zo veel mogelijk “matches” maken met gesloten beurs.

Beursvloer Tilburg 2014 werd zoals voorgaande jaren weer gehouden in het Willem ll stadion, een uitstekende locatie om een evenement te houden over netwerken met een maatschappelijke insteek. Beursvloer Tilburg is opgezet om maatschappelijke organisaties die weinig kapitaal ter beschikking hebben te helpen. Als maatschappelijke organisaties zich aanmelden voor het evenement geven ze aan waar ze vraag naar hebben. Dit kan uitlopen van risk-analyse, een helpende hand tot, in het geval van ACES Direct, ICT-apparatuur. Aan de andere kant geven bedrijven aan wat zij aanbieden op het moment dat zij zich aanmelden voor Beursvloer. Door vraag en aanbod te combineren worden er matches gemaakt tussen de organisaties en bedrijven, waarmee de basis wordt gelegd voor een samenwerking met gesloten beurzen.

Met een slag op de gong werd Beursvloer Tilburg voor geopend verklaard. Direct was er een bruisend, enthousiaste en hectische sfeer. Dankzij spreekstalmeester Gon Mevis werd alle handel in goede banen geleid zodat er meer dan genoeg matches konden worden gemaakt. Dit is dan ook goed gelukt: er zijn in totaal 438 matches gemaakt! ACES Direct is verantwoordelijk voor 10 matches, aan deze organisaties is diverse IT hardware gedoneerd.

Beursvloer Tilburg is erg dankbaar voor alle steunende groepen. Hiervoor is er de bedankbrief.