Aces Direct. Blijf gaan.

Eerste strategisch partner event ACES Direct

Eerste strategisch partner event ACES Direct

Het einde van het jaar is in zicht. Een periode om niet alleen terug maar ook vooruit te kijken. Tijdens het eerste strategisch partner event op 17 november besprak ACES Direct in Abdij Koningshoeven het verleden, heden en de toekomst van het bedrijf.

Directeur Tom Coehorst en managers Jeroen Stabel en Sven van Boxtel namen de aanwezige partners mee in de wereld van ACES Direct. Hoe is ACES Direct van twee medewerkers in het jaar 2000 uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 75 medewerkers in 2016? En waar staat ACES Direct over 15 jaar?

Goede basis
Volgens Tom dankt het bedrijf de huidige groei aan de leegte op de markt die ACES Direct opvult. “We kozen om niet voor ‘snelle’ deals te gaan. We zagen ruimte op de IT-markt voor een partij die een extra stap zet. Die toegevoegde waarde is de basis voor de gemaakte groei.”

Op dit moment
Tom legt uit dat die visie de afgelopen drie jaar nog verder is uitgewerkt. “ACES Direct werkt branchegerichter en met zelfsturende teams. De brancheteams zijn ‘minibedrijfjes’ gericht op een niche. Dat sluit perfect aan bij onze visie op ‘de persoonlijke klik’.”

Wat brengt de toekomst?
In de toekomst moet het bedrijf naar een veelvoud van de huidige brancheteams uitgroeien. Commercieel manager Sven van Boxtel deed de plannen voor de toekomst uit de doeken. “In 2030 heeft ACES Direct onder andere 100 branche teams. We hebben en zijn dan een specialist in elke niche."

Verhuizing
De eerste stap richting de toekomstplannen wordt in december gezet; een nieuw -groter- pand. “Onze nieuwe locatie wordt meer dan een werkplek. Het is een ontmoetingsplek en experience centrum. Een plek waar we trots op kunnen zijn. Een goede stap richting het waarmaken van onze ambities.”

  Feedback