We bléven gaan: ons jaar in hoogtepunten | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

We bléven gaan: ons jaar in hoogtepunten

We bléven gaan: ons jaar in hoogtepunten

Ook in 2024 blijven we gaan

We delen ook in het nieuwe jaar graag onze kennis, expertise, blogs en nieuws met jou. Wil jij niets missen in 2024?

Wat een jaar! Bij Aces Direct kijken we opnieuw terug op tal van hoogtepunten en op mooie samenwerkingen met klanten en partners. Een korte recap – en daarna snél door naar 2024.

Het jaar was nog maar een paar maanden oud, toen we het eerste hoogtepunt mochten noteren. Tijdens het Dutch IT Awards Gala, op 16 maart in Hilversum, werden we uitgeroepen tot Value Added Reseller (VAR) of the Year 2022. Een enorme eer! Inmiddels zijn we opnieuw genomineerd voor de titel VAR of the Year 2023. Stem vooral op ons. 😉

Inspirerende samenwerkingen

Maar er was méér. Als echte Aanjagers werken we elke dag hard aan ons doel: dé IT-Business Partner zijn voor onze klanten. Dat leverde ook dit jaar weer tal van mooie, onderscheidende samenwerkingen op.

Zo bieden we kinderopvangorganisatie Kindergarden (die intensief gebruikmaakt van Apple iPads) de garantie dat we binnen één dag een nieuw device leveren zodra er eentje stukgaat. Daardoor loopt de zorg voor elk kind ongehinderd door. En zorgaanbieder Kwintes ondersteunden we bij de overgang naar een toekomstbestendig, cloud based IT-landschap met de succesvolle levering en uitrol van duizenden gebruiksklare smartphones en notebooks.

Hoe IT en HR elkaar versterken

Medio november namen we samen met onze klanten een deep dive in de thema's IT, werkgeluk en duurzaamheid, tijdens ons event Digital & Human. Uiteenlopende sprekers gingen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden in op de vraag hoe IT en HR elkaar kunnen versterken. De vele enthousiaste reacties na afloop spraken boekdelen! Een event dat smaakt naar méér.

Samen voor de maatschappij

Maar we hebben niet alleen oog voor onze klanten, maar zeker ook voor de wereld om ons heen. Net als in voorgaande jaren ondersteunden we ook afgelopen jaar weer diverse maatschappelijke initiatieven op het gebied van mens, maatschappij en milieu die passen bij ons als organisatie.

Zo droegen we ook dit jaar weer met veel plezier bij aan de Villa Pardoes Week, van 15 tot en met 22 september. Met onze marktkraam, lunchwandelingen, inzameling van PET-flessen, donatie van vakantie-uren en via onze actiepagina zamelden we dit keer ruim 4.200 euro in! Een geweldig bedrag om Villa Pardoes te helpen om gezinnen met een ernstig ziek kind hun zorgen even te laten vergeten met een week vakantie in de Villa.

Verder maakte onze Managing Director Sven van Boxtel op 1 juni graag voor één dag plaats voor Noël, in het kader van het project ’Baas van Morgen’ van JINC. Als een echte Aanjager nam Noël deel aan meetings en hielp hij diverse collega’s bij hun werk. En in november kwamen leerlingen van groep 8 van Basisschool De Vlashof graag bij ons op bliksemstage, in samenwerking met JINC Tilburg. Via leerzame, leuke opdrachten lieten we de leerlingen kennismaken met onze organisatie.

Onderscheidend

Organisaties helpen om te blijven gaan met de beste IT-oplossingen: dat doen we samen met onze partners. Niet voor niets was het een enorme eer dat we werden uitgeroepen tot Lenovo Partner of the Year.

Verder wisten we ons ook op de arbeidsmarkt te onderscheiden. Zo wees het Computable Werkgeversonderzoek 2023 ons uit tot de 8e beste werkgever in IT (in een competitief veld van 165 deelnemende organisaties) én nomineerde Omroep Brabant ons voor de titel ‘Gezelligste bedrijf van Brabant’. Mooie opstekers; vooral ook voor ons fantastische HR-team, dat er – ook op deze krappe arbeidsmarkt – steeds weer in slaagt om de juiste kandidaten te vinden en een fijne werkomgeving te creëren.

Racen voor het goede doel

Over fijne werkomgeving gesproken: ook dit jaar was er weer volop ruimte voor teambuilding en ontspanning. In het kader van ons Formule 8-jaarthema trokken we er geregeld samen op uit. 🏎️🏁

Zo doorkruisten we de Loonse en Drunense Duinen op e-choppers en fatbikes en zetten we koers naar SnowWorld Rucphen voor een heerlijk potje icekarten. Dat was niet alleen enorm leuk en gezellig, we zamelden daarmee ook geld in. Dit jaar sturen we geen nieuwjaarsgeschenken aan onze klanten, maar doneren we het ingezamelde budget aan verschillende door onze medewerkers geselecteerde goede doelen.

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze hoogtepunten: bedankt! Namens het hele Aces Direct-team een prachtig nieuw jaar gewenst. Laten we ook in 2024 samen blijven gaan! 🚀

Ook in 2024 blijven we gaan

We delen ook in het nieuwe jaar graag onze kennis, expertise, blogs en nieuws met jou. Wil jij niets missen in 2024?