Eneco Tour ploegentijdrit 2012 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Eneco Tour ploegentijdrit 2012

Eneco Tour ploegentijdrit 2012

Sittard, 7 augustus 2012 - De uitnodiging van de Rabo Wielerploeg om naar hun ploegentijdrit te komen kijken, werd gretig aangenomen. Samen met klanten heeft ACES Direct vandaag de Eneco Tour bezocht. Een geweldige dag!

"Na de ontvangst door Commercieel Manager van de Rabo Wielerploeg, Mark van de Camp, werden we door hem in een auto naar de start gereden. Om het parcours alvast een keer te laten zien, hebben we de route 2 maal met de auto gereden. Hierbij kwamen we onderweg ook verschillende wielerploegen tegen die zich aan het voorbereiden waren op de ploegentijdrit, waaronder natuurlijk de Rabo Wielerploeg zelf.", vertelt Mark Sheridan, Sales Manager bij ACES Direct, enthousiast.

Sheridan gaat verder: "Na een kleine versnapering in het VIP gedeelte, mochten we een kijkje nemen binnen de hekken van de Rabo area. De wielrenners waren op dat moment bezig met de warming-up, waaronder Lars Boom, Theo Bos en Bram Tankink. Ploegleider Jan Boven gaf een kleine toelichting over de reden van de warming-up en de opbouw naar de daadwerkelijke start. Kort hierna stapten we weer in de auto bij Mark van de Camp en reden we naar de start van de ploegentijdrit."

Na een snelle ronde bleek de Rabo Wielerploeg de 4e tijd te hebben gereden. Hierna werd nog een ronde achter een andere wielerploeg aangereden en daarbij een flinke valpartij gezien. Uiteindelijk werd de dag afgesloten met nog een drankje en huldiging van de winnaars in het VIP gedeelte.