ACES Direct Golfdag 2012 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct Golfdag 2012

ACES Direct Golfdag 2012

Tilburg, 28 juni 2012 - Traditiegetrouw werd ook dit jaar de ACES Direct Golfdag op de laatste donderdag van juni georganiseerd.

Het was even spannend, omdat het de voorafgaande week meer op herfst leek dan op zomer. Toch was het ook dit jaar weer een zonovergoten dag geworden met temperaturen van 28 graden Celsius.
De locatie van Prise d’eau Golfbaan was een goede keuze, want de baan lag er perfect bij en de verzorging door de dag heen was weer als vanouds goed. We hebben heerlijk kunnen genieten van de Brabantse koffietafel, alle versnaperingen tijdens het spel en een heerlijke barbecue in de avond.

Dit jaar hebben we gekozen om het anders aan te pakken en werden er twee presentaties door de hoofdsponsor HP gegeven. Bij een van de sessies is er dieper in gegaan op de toekomst visie van HP en haar converged infrastructure aanpak gevolgd door een uitgebreide uitleg van het nieuwe HP service portfolio. Dit wordt eenvoudiger en meer op de wensen van de eind klanten afgestemd. De tweede sessie was erg interessant en via de FTP server te downloaden: ftp.acesdirect.nl

In de middag zijn de deelnemers met een GVB een 18 holes qualifing wedstrijd gaan lopen en was naast de clinic voor beginners, ook een master class met 9 holes wedstrijd voor de gevorderden. Kortom voor ieder wat wils. Onze gasten hebben deze dag naast kennis ook hun golfspel verruimd.
Er waren voor de spelers van de 18 holes, 9 holes en clinic ook leuke prijzen te winnen! Ook dit jaar mogen we zeggen dat het een zeer geslaagde dag is en we gaan ook in 2013 de traditie voortzetten. Dus reserveer alvast de laatste donderdag van juni in de agenda voor de zevende ACES Direct Golfdag!

Bekijk nu de foto's van de ACES Direct Golfdag 2012:
Gebruikersnaam: golfdag2012
Wachtwoord: golfdag2012