Aces Direct. Blijf gaan.

ACES Direct Golfdag 2015

ACES Direct Golfdag 2015

25 juni 2015 - Voor de negende keer organiseerde ACES Direct de jaarlijkse Golfdag waar wederom een groot aantal klanten en relaties op afgekomen zijn. De dag bestond uit interessante presentaties, een gevarieerde beursvloer, golfen en afsluitend barbecue.

De dag begon met een presentatie van Diederik de Jongh van EMC over de data infrastructuur van morgen. Diederik heeft gesproken over een hyper-converged infrastructuur oplossing waarmee rekenkracht, opslagcapaciteit, networking, virtualisatie en dataprotectie in één compleet en makkelijk schaalbaar systeem gecombineerd zijn.

De tweede spreker was Colin van Oosterhout van Adobe over het nieuwe PDF’en. Colin heeft gesproken over de kracht van Adobe Document Cloud gecombineerd met het gloednieuwe Adobe Acrobat DC met alle online services voor het maken, bewerken, ondertekenen, versturen en track&tracen van documenten op ieder willekeurig apparaat. Een bijdrage aan het mobiele werken waarmee inefficiency en stress tot het verleden behoren.

De data infrastructuur van morgen – Diederik de Jongh - EMC Het nieuwe PDF’en – Colin van Oosterhout – Adobe
ACES Direct - De data infrastructuur van morgen - Diederik de Jongh - EMC ACES Direct - Het nieuwe PDF'en - Colin van Oosterhout - Adobe

De derde spreker was Coen Nijkrake van Microsoft over Windows 10. Coen heeft gesproken over de lancering van Windows 10 op 29 juli. De nieuwe features zijn de revue gepasseerd en de voordelen voor de zakelijke gebruiker.

De vierde spreker was Pieter Schouten van HP over Mobility. Pieter heeft gesproken over de nieuwe werkplek en de medewerker van morgen. Het volledig vernieuwde HP mobility portfolio is speciaal ontwikkeld om de zakelijke markt hierin te bediene

Windows 10 – Coen Nijkrake - Microsoft Mobility – Pieter Schouten – HP
ACES Direct - Window 10 - Coen Nijkrake - Microsoft ACES Direct - Mobility - Pieter Schouten - HP
Het ochtendprogramma werd afgesloten door Trendwatcher en topspreker Richard van Hooijdonk met Trendz!: op naar 2030. Meer informatie kunt u vinden op de website van Richard. ’s Middags was het tijd voor een beetje ontspanning op de golfbaan. De eerste zonovergoten dag van het jaar en ook meteen de opmaat voor een “hitte golf”. Iedereen was ingedeeld voor een golf clinic, masterclass of –voor de meest ervaren golfers– een 9 Holes wedstrijd. De overall winnaars van de 3 verschillende onderdelen, werden ter plekke gescand. Hun scan werd ook meteen geprint als 3D borstbeeld, welke zij uiteraard mee naar huis konden nemen. Onder het genot van een barbecue en een drankje kon het napraten over de dag en over de ervaringen beginnen.

Heeft u al interesse voor de golfdag van volgend jaar of wilt u meer weten over de besproken oplossingen? Neem dan contact op met uw Account Manager.

  Feedback