Dagje naar de dierentuin | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Dagje naar de dierentuin

Dagje naar de dierentuin

Emmen, 21 juni 2012 - Een bijzondere startlocatie voor het NK tijdrijden in Emmen, namelijk Dierenpark Emmen. De renners van het Rabo Cycling team maken het ook niet iedere dag mee om te mogen starten tussen de bavianen, struisvogels en giraffen.

Als sponsor van het Rabo Cycling team was ACES Direct met haar gasten op dit mooie en succesvolle evenement aanwezig. Het vult je met een gevoel van trots wanneer je het bedrijfslogo van ACES Direct op het Rabo wagenpark ziet staan. Het is een prettige samenwerking tussen ACES Direct en het Rabo Cycling team. Wij leveren alle benodigde IT-apparatuur aan dit wielerteam.

Gisteren waren we met een aantal van onze fabrikanten aanwezig bij het NK tijdrijden en konden we de wedstrijd op zeer nauwe voet volgen, we reden namelijk achter een renner aan. Zo dicht op een topsport kom je nergens! Helaas kwam deze renner, Lars Boom, een paar seconden tekort voor de overwinning. Waarschijnlijk miste hij een aantal seconden toen hij een andere wielrenner inhaalde die zijn band lek reed.
Wat meteen opviel, was het verschil tussen de snelheid van de dames en heren. Dit verschil was al snel 20km/h! Of zoals de ploegleider het verwoordde “het lijkt alsof we naar slowmotion zitten te kijken”.

Bijzonder ook dat een van onze gasten in dezelfde woonplaats woont als Lars Boom en zelfs bevriend is met de vader en moeder van de vriendin van Lars. Leuk om elkaar niet bij de plaatselijke bakker, maar in de dierentuin van Emmen te ontmoeten.
We hebben ook weer veel geluk gehad met het weer; een stralende zon en licht briesje. Het was een mooie dag of zoals een van de gasten zei: door de ongedwongen sfeer en jullie “Brabantse” gezelligheid hebben mij een top dag bezorgd. Een mooi compliment, waarvoor onze dank.
Door onze sponsor afspraak kunnen we ook onze relaties nog een kijkje achter de schermen bieden bij de Eneco tour in augustus 2012. Dat wordt tevens een enerverende wedstrijd!