Regio Business Dagen 2012 | Aces Direct

Regio Business Dagen 2012

Regio Business Dagen 2012

Eindhoven, 11 september 2012 - Met meer dan 250 exposanten in het Beursgebouw Eindhoven werden op 11 en 12 september vele bezoekers te woord gestaan. Liep je even over de beursvloer, had je in korte tijd vele visitekaartjes verzameld. Van auto bedrijf tot wijnproeverij, alles was vertegenwoordigt op de Regio Business Dagen.

ACES Direct was er dit jaar ook bij, het is tenslotte een lustrum, 20 jaar Regio Business Dagen in Eindhoven. Wij weten na ons eigen jubileum wat voor fijn gevoel dit geeft. Het staan op deze beurs gaf ons de gelegenheid om een breed publiek te bereiken en onze naamsbekendheid te vergroten.

Twee dagen om volop in gesprek te komen met bestaande, maar zeker ook interessante nieuwe prospects. Jezelf positioneren naar een breed en gemêleerd gezelschap. Een interessante ervaring om over je vakgebied te praten met mensen die daar minder in thuis zijn of juist heel enthousiast vertellen over de relatie met ACES Direct.

We waren zeer tevreden over onze plek op de beursvloer netjes tussen de ingang en het bar gedeelte, ook handig als we een drankje wilden halen. We konden profiteren van de goochelaar van onze overburen. Een Cum Fraude afgestudeerde goochelaar, zoals de man zelf aangaf. Iedere keer weer bijzonder om te zien hoe verrast mensen waren van zijn goocheltruc. Voor ons ook een mooie gelegenheid om met de bezoekers in gesprek te komen.

Nu is het tijd om na deze twee drukke dagen de contacten verder op te pakken en wie weet wat er nog voor moois uit gaat komen.

  Feedback