Rondje Tilburg 2013 | Aces Direct

Rondje Tilburg

Rondje Tilburg

5 mei 2013 - Op een mooie, zonnige zondag bracht het evenement Rondje Tilburg heel Tilburg en omstreken bij elkaar om te sporten. Meer dan 4.600 deelnemers deden mee met wandelen, barefoot running, fietsen, hardlopen en mountainbiken. Het was een groot succes!

We hadden zelden zoveel lopers bij elkaar gezien als deze ochtend. Vooral het barefoot runnig heeft indruk gemaakt. Je hebt steeds de angst dat de lopers hun tenen stoten of dat ze zonder schoeisel in glas zouden stappen.

Het was goed georganiseerd. Er was voldoende ruimte om je om te kleden en je inschrijfbewijs op te halen. Voor de achterblijvers, de supporters, was ook voldoende te beleven. Op het plein voor de Euroscoop stond een groot podium waar de gehele dag door live muziek was.

En als hoofdsponsor kon ACES Direct haar gasten ontvangen het VIP gedeelte, voorzien van allerlei hapjes en drankjes om met elkaar een gezellige middag te hebben en na te praten over hoe het hardlopen of fietsen was gegaan. Voor de kleintjes was een speeltuin opgezet.

Het viel in ieder geval niet te ontkennen dat ACES Direct de hoofdsponsor was van dit evenement, zelden hebben we zoveel banners, vlaggen en shirtjes gezien op een dag!

  Feedback