Sensation Innerspace | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Iedereen in het wit bij Sensation Innerspace

Iedereen in het wit bij Sensation Innerspace

Amsterdam, 2 juli 2011 – Een geweldige avond! Samen met 30 relaties en HP naar Sensation Innerspace in de Amsterdam Arena.

We keken er allemaal al weken naar uit. Er werd gesproken over de outfits en dj's. De Account Managers van ACES Direct hadden hun klanten - winnaars van de actie op HP server systemen en storage oplossingen - uitgenodigd en mochten zelf ook mee. Op 2 juli was het eindelijk zover! Het verzamelpunt was in Tilburg bij ACES Direct, om vervolgens in stijl gereden te worden naar de Amsterdam Arena.

Een partybus vol met wit geklede mensen! Disco lampen, harde muziek en de nodige versnaperingen zorgden voor een goede sfeer. En dit was alleen nog maar de route naar het feest toe! Eenmaal aangekomen in Amsterdam ging het feest gewoon door. We werden keurig ontvangen bij de entree en naar het VIP deck begeleid. De welkomstdrankjes met bubbels stonden al klaar! Het was mogelijk om in de lobby gezellig een praatje maken en op het VIP deck uit je dak gaan op de muziek met uitzicht op de sfeervolle Arena. Niemand heeft met lege handen gestaan. De drankjes en hapjes waren goed geregeld!

Het was een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Wij hopen (en gaan er stiekem wel vanuit) dat iedereen die aanwezig was het zo heeft ervaren!