Startersdag 2013 | Aces Direct

Startersdag 2013

Startersdag 2013

2 november 2013 - Op zaterdag 2 november organiseerde de Kamer van Koophandel voor de twaalfde keer de Startersdag op verschillende locaties in Nederland. ACES Direct was voor de eerste keer aanwezig in Eindhoven. Het Evoluon is zaterdag door ruim 2800 net gestarte ondernemers en ondernemers in de dop bezocht.

Bezoekers van de Startersdag konden onder één dak alle organisaties vinden die informatie verstrekten over het starten van een bedrijf. Naast organisaties als de gemeente en de Belastingdienst waren er ook marketeers, social media-experts en advocaten aanwezig om informatie te verschaffen. Bezoekers konden zelfstandig de beurs verkennen of mee lopen in Flight Tours waarbij een groep bezoekers begeleid werd door een heuse piloot. Daarnaast werden mobiele masterclasses gegeven door verschillende partijen.

Introductie van clipit

ACES Direct presenteerde tijdens de Startersdag het nieuwe product clipit. Speciaal voor zzp'ers ontwikkelde ACES Direct deze IT totaaloplossing. Clipit ontzorgt en neemt de IT uit handen zodat men zich kan concentreren op de onderneming.

  Feedback