Tilburg Culinair 2014 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Tilburg Culinair 2014

Tilburg Culinair 2014

29 september 2014 – Op vrijdag 26 september organiseerde ACES Direct een geheel verzorgde avond voor klanten bij restaurant Prins Heerlijk tijdens Tilburg Culinair.

Van donderdag 25 september tot en met zondag 28 september vond de 24e editie van Tilburg Culinair plaats. Tijdens deze editie zetten 14 restaurants, diverse artiesten en de organisatie van Tilburg Culinair al hun creativiteit en gastvrijheid in om het Tilburgse publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Op vrijdag 26 september organiseerde ACES Direct een geheel verzorgde avond voor klanten bij restaurant Prins Heerlijk. Om 17.00 uur werd iedereen ontvangen met een aperitief en een borrelplateau met diverse delicatessen. Vervolgens werden de gasten culinair in de watten gelegd met een 4-gangen diner. Na 20:00 uur was er de mogelijkheid om rond te lopen over het terrein waarbij iedereen kon genieten van optredens op het culinaire plein. Al met al was het een zeer geslaagde avond.

Was u te gast op deze avond tijdens Tilburg Culinair? Bekijk dan het Tilburg Culinair fotoboek om te zien of er een leuke foto van u is gemaakt.