ACES Direct behaalt Unify Professional Partner status | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct behaalt Unify Professional Partner status

ACES Direct behaalt Unify Professional Partner status

Patrick Spijkers

t. 013 762 19 13
Contactformulier

ACES Direct is vanaf nu Unify Professional Partner. IT-communicatiereus Unify -voorheen bekend als Siemens- verhoogde onlangs de opleidingseisen voor partners. Het Tilburgse IT-bedrijf is trots aan deze hoge eisen van Unify te voldoen.

Om voor deze partnerschapstatus in aanmerking te komen zijn ACES Direct medewerkers getraind in de installatie en toepassingsmogelijkheden van Unify communicatiesystemen. Twee Solution Advisors en twee engineers hebben de daarvoor de benodigde –Unify- certificeringen behaald.

Wereldleider
Manager Solution, Jeroen Stabel, ziet het als een belangrijke stap. “Unify is een van de bedrijfscommunicatie wereldleiders Met deze kennis in huis helpen we bedrijven de communicatie naar hoger plan tillen. ACES Direct is een van de eerste bedrijven in Nederland wat deze stap naar Unify Professional Partner maakt.”

Klant sneller en beter helpen
Volgens Solutions Advisor, Patrick Spijkers, is het niet alleen voor het bedrijf een belangrijke stap maar ook voor klanten. “We zijn in staat nog betere en snellere support leveren. Met deze status valt er een tussenschakel weg. Onze twee getrainde adviseurs en twee engineers kunnen veel vragen zelf beantwoorden en problemen oplossen. Uniek voor een allround bedrijf als wij.”

Unify Professional Partner