ACES Direct benoemd tot HPE OEM Integrator of the Year | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct benoemd tot HPE OEM Integrator of the Year

ACES Direct benoemd tot HPE OEM Integrator of the Year

Op 19 november heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) de HPE Partner Awards uitgereikt. Tijdens HPE Discover More, het grootste klanten- en partnerevenement van het technologiebedrijf, is ACES Direct benoemd tot HPE OEM Integrator of the Year. De awarduitreiking werd gedaan door het management van HPE.

HPE Discover More is het jaarlijks terugkerende kennis- en inspiratie-evenement dat dit jaar plaatsvond in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema van het evenement was ‘Accelerating Next’. Bezoekers konden de verschillende kanten van het thema ontdekken aan de hand van keynote sprekers, inhoudelijke sessies, interactieve demo's, hand-on labs, tech tracks, een uitgebreide beursvloer en nog veel meer. Het evenement werd afgesloten met de jaarlijkse uitreiking van de Partner Awardshow.

Sales director Jeroen Stabel noemt de award "Een fantastische waardering voor alle succesvolle stappen die we samen met HPE gezet hebben om diverse klanten de voordelen van het OEM programma te laten ervaren en daarmee de klanten helpen bij het realiseren van haar ambities."

“HPE NL heeft voor het eerst, en uniek binnen HPE WW, erkenning gegeven aan deze categorie middels een eigen award. Super trots dat we deze dan ook gelijk mee naar huis mogen nemen en hiermee aangetoond wordt dat de toegepaste denk- en werkwijze de juiste is. " aldus Key accountmanager Mike Franssen die deze award namens ACES Direct in ontvangst nam.