Aces Direct is nu geautoriseerd Microsoft Surface reseller | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct is nu geautoriseerd Microsoft Surface reseller

ACES Direct is nu geautoriseerd Microsoft Surface reseller

14-09-2015 De Microsoft Surface (Pro) 3 is een tablet maar heeft de kracht van een laptop, kan dus gezien worden als vervanging van een laptop. De Microsoft Surface is leverbaar in twee formaten: de Microsoft Surface 3 en de Microsoft Surface Pro 3.

De Microsoft Surface (pro) 3 ziet eruit als een tablet, maar heeft veel meer mogelijkheden. Wanneer u Windows desktopsoftware wilt gebruiken zoals Photoshop dan werkt dit fantastisch. De Microsoft Surface (pro) 3 combineert de prestaties van een laptop met de draagbaarheid van een tablet. Accessoires kunnen gemakkelijk aangesloten worden via de USB 3.0-poort. Met de bijgeleverde Surface-pen kunt u presentaties of documenten markeren.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om twee applicaties tegelijk naast elkaar te gebruiken. Wanneer u een Surface-tablet koopt krijgt u een gratis upgrade naar Windows 10. Windows 10 is vertrouwd en gebruiksvriendelijk. Ook is er een betere beveiliging ingebouwd en u kunt blijven werken met uw bestaande software en hardware.

Het verschil tussen de Microsoft Surface3 en de Microsoft Surface Pro 3
Het verschil tussen de twee Microsoft Surface tablets zit in de processor, zo heeft de Microsoft Surface 3 een Atom processor, terwijl de Surface Pro 3 beschikbaar is met een i3/i5/i7 processor. De Microsoft Surface 3 is minder krachtig dan de Microsoft Surface Pro3. Ook zit er een verschil in de display grootte, zo heeft de Surface 3 een display grootte van 10.8-inch en de Surface Pro 3 heeft een 12-inch display. Bij de Surface Pro 3 wordt de Surface pen standaard meegeleverd en bij de Surface 3 is dit optioneel. Een voordeel bij de aankoop van een Surface 3 is dat er een jaarabonnement op Office 365 Personal wordt meegeleverd, hiermee heb je toegang tot Office-apps en is er een micro USB-poort aanwezig. Dit wordt niet bij de Surface Pro 3 geleverd. Bij de Surface Pro 3 heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een groter werk- en opslaggeheugen in vergelijking met de Surface 3.