ACES Direct ook in 2020 Platinum HP partner | Aces Direct

ACES Direct ook in 2020 Platinum HP partner

ACES Direct ook in 2020 Platinum HP partner

Jeroen Stabel

Jeroen Stabel

Solutions Director t. 013 762 19 01
Contactformulier

ACES Direct is dit jaar opnieuw benoemd tot Platinum HP partner. In Nederland zijn er maar een handvol organisaties die in deze categorie vallen. Platinum is de hoogst haalbare status voor een HP partner.

Volgens HP geeft een Platinum status aan dat ACES Direct alle ‘ins and outs’ van het HP-portfolio beheerst. ACES Direct Sales Director Jeroen Stabel ziet sterke partnerschappen met fabrikanten als waardevol voor ACES Direct. "ACES Direct staat synoniem voor een zoektocht naar verbetering. Die verbetering zoeken we niet alleen voor klanten, maar ook voor onszelf. Duurzame partnerschappen zijn een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Met deze partnerschappen helpen we klanten doelen te bereiken. Samen met HP trainen we accountmanagers, specialisten en technische teams die de verkoop van HP-producten en oplossingen ondersteunen. Daarnaast bouwen we actief aan oplossingen gericht op specifieke branches."

Intensieve samenwerking

De Sales Director is verheugd met de hernieuwde Platinum status. “Dit voelt als waardering voor het harde werk dat wij met het hele ACES Direct team elke dag verzetten. Het bevestigt ook dat we maximaal in verbinding staan met HP. Al die trainingen en kennis stellen ons in staat om te excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving."

Toekomst

Het is een lijn die Jeroen net als de afgelopen jaren door wil trekken. "Het is een intensieve samenwerking met HP. Dat willen we graag zo houden. Deze status is voor ons belangrijk, maar biedt ook voordeel aan klanten. Het geeft ze een bevestiging van goede service in samenwerking met HP.”

  Feedback