ACES Direct opnieuw hoofdsponsor BOV-trofee | Aces Direct

ACES Direct opnieuw hoofdsponsor BOV-trofee

ACES Direct opnieuw hoofdsponsor BOV-trofee

Zeven jaar geleden stond ACES Direct op het podium voor de Beste Ondernemers Visie trofee. Vorig jaar verbond ACES Direct zich voor het eerst als hoofdsponsor aan het evenement. Dit jaar zijn wij wederom de trotse hoofsponsor van de BOV-trofee.

Op zeven december 2017 ontvangt een van de drie finalisten de trofee voor de beste ondernemer uit Midden-Brabant. Elk jaar beloont de Junior Kamer Hart van Brabant excellerende bedrijven uit de regio. Samen met een jury toetsen ze bedrijven aan de hand van een thema, financiën en de selectiecriteria. Dit jaar is het thema: Fast Forward.

Passend thema

ACES Direct Managing Director; Sven van Boxtel is trots op het terugkerende hoofdsponsorschap. “De BOV-trofee is inmiddels een begrip in de regio. Maar ook het thema past bij ons bedrijf. Wij zitten in een sector (ICT) die zich razendsnel ontwikkelt. De blik moet altijd vooruit en innovatie is troef. Die toekomstgerichte visie past bij ons.”

Nieuwe generatie

Volgens Sven gaat de verbondenheid zelfs verder dan het thema. “Zeven jaar geleden stonden wij zelf op dat podium. Een mooi moment maar wij kijken verder dan onszelf. We willen iets terugdoen voor onze omgeving. Dat is de reden om dit evenement te sponsoren. Het is een steun in de rug voor al die mooie bedrijven in de regio.”

Finalisten

Inmiddels zijn ook de finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-trofee bekend:

  • HBL Online (gereedschapcentrum.nl) uit Tilburg
  • Kivits Drunen uit Elshout/ Waalwijk
  • KTBA uit Kaatsheuvel

Een vakjury van lokale ´captains of industry´ bepaalt in de komende periode de winnaar. Tijdens een volledig verzorgde dinershow in de Spoorzone in Tilburg met 700 ondernemers, managers en belangstellenden, maakt de organisatie de winnaar bekend.

Namens ACES Direct feliciteren wij de genomineerden met hun prestatie. Veel succes en tot ziens in de Koepelhal!

  Feedback