Bedankt voor de samenwerking in 2021! | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Bedankt voor de samenwerking in 2021!

Bedankt voor de samenwerking in 2021!

Het einde van het jaar is in zicht en daarom wil ik iedereen, namens al mijn collega’s bij Aces Direct, bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in 2021! Ook dit jaar kiezen wij niet voor het traditionele nieuwjaarsgeschenk voor klanten, relaties en partners, maar voor een donatie aan een goed doel. Dit jaar doneren wij het budget voor de geschenken aan Villa Pardoes, waardoor twee gezinnen met ieder een ernstig (soms levensbedreigend) ziek kind één week onbezorgd op vakantie kunnen bij Villa Pardoes!

Waarom wij Villa Pardoes steunen

Een vakantie lijkt voor velen van ons een vanzelfsprekendheid. Met een ernstig ziek kind, in deze uitdagende tijd, is dat zeker niet het geval. Voor deze gezinnen is dat vaak een te complexe onderneming en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Villa Pardoes heeft een aangepaste huisvesting en maakt het mogelijk dat deze gezinnen toch onbezorgd kunnen genieten van een vakantie. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door gunnen zij deze gezinnen een onbekommerd weekje van avonturen en afleiding. Villa Pardoes is weliswaar gelieerd aan De Efteling, maar een zelfstandige stichting en dus volledig afhankelijk van donaties & sponsoren. Een prachtig initiatief waaraan wij graag, mede namens onze klanten, relaties en partners, een bijdrage doneren.

Terugblik jaar 2021

Namens Villa Pardoes en alle collega’s van Aces Direct danken we jou voor een fijne samenwerking in 2021! Als Aces Direct kijken we terug op wederom een bewogen jaar vol uitdagingen, maar gelukkig ook een jaar met mooie successen en veranderingen. Een jaar waarin we onszelf opnieuw hebben uitgevonden en op de kaart hebben weten te zetten met een frisse uitstraling die past bij onze vernieuwde visie en strategie. Tegelijkertijd ook een jaar waarin we weer veel organisaties een mooie voorsprong hebben mogen geven met de beste IT-oplossingen.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2022! En vergeet vooral onze kerstboodschap niet te bekijken..

Sven van Boxtel
Managing Director Aces Direct