Nominatie MKB leverancier van het jaar | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Computable nomineert ACES Direct als MKB leverancier van het jaar

Computable nomineert ACES Direct als MKB leverancier van het jaar

Een nominatie als MKB leverancier van het jaar door ICT-vakblad Computable. Bij directeur Tom Coehorst komen woorden als ‘trots’ en ‘ambitie’ naar boven. “Door een jury gekozen voor een toonaangevende award. Dat voelt geweldig.”

Computable reikt dit jaar voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen kent het vakblad toe aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Vanaf 4 juli kunnen de lezers en geïnteresseerden stemmen op hun favorieten. Samen met het juryrapport komt Computable zo op 31 oktober tot een einduitslag en maakt het die dag de winnaars bekend.

Brancheteams doorslaggevend
Voor de jury was het gebruik van brancheteams doorslaggevend bij de nominatie van ACES Direct. Binnen het bedrijf werken gespecialiseerde teams aan IT-oplossingen op maat voor geselecteerde branches. De brancheteams: Overheid, Zorg, Educatie, Resellers, MKB en Industrie. Volgens Tom stelt die werkwijze ACES Direct in staat klanten heel gericht te helpen. “Ieder team weet hoe de branche in elkaar zit. Daardoor kunnen ze meedenken en efficiënt inspelen op de behoeftes van de klant.”

Vooruit
De ACES Directeur is blij met de hernieuwde erkenning. “Het is niet de eerste keer dat we genomineerd zijn voor een award vanwege onze werkwijze. De weg die we inslaan met onze persoonlijke en specifieke benadering van de markt werpt zijn vruchten af.” De jury noemt daarnaast ook de ambitie van ACES Direct om in 2030 met 100 brancheteams te werken.”

Tom is al druk in de weer met die plannen. “Onlangs trokken we in ons nieuwe kantoor: The Village. Niet alleen een werkruimte maar ontmoetingsplek en experience center: een showcase. Nominaties als deze zijn allemaal stappen naar ons einddoel. Maar een prijs zou natuurlijk een mooie reuzensprong zijn.”

Stemmen?

Stem nu op ACES Direct