Cubify 3D printers | Aces Direct

Cubify 3D printers

Cubify 3D printers

23-07-2014 -Cube 3 - wit of grijs

Cubify 3D printers wit Cubify 3D printers grijs

3D printing en jij
Print wat je gebruikt. Print wat je draagt. Print spullen voor je huis. Print voor degene waar je van houdt. Print voor je leven. Houd van wat je maakt.

Meer kleur, onbeperkte keus
Maak dingen kleurrijker met meer dan 20 kleuren. Mix en match dual-kleur en dual-materialen. De Cube print met recyclebare ABS en composteerbare PLA plastic, 3D printen was nog nooit zo toegankelijk.

Gemak in de palm van je hand
Geniet van de vrijheid van mobiel printen direct vanaf de Cubify app voor iOS, Android en Windows. Vindt nieuwe dingen om te printen in de georganiseerde merk collecties of surf in de Design Feed om inspiratie op te doen. Bereid je print voor en print vanaf je smartphone rechtstreek naar de Cube.

Print snel, print meer
Bespaar tijd met de snelle setup, een intuïtief kleuren touchscreen en ‘on the go’ printing die 2x sneller is dan andere printers.

Print eenvoudiger, print slimmer
Dankzij insta-load cartridges, voorgeladen filament jets en een automatisch leveling pad voor 70 micron hoge resolutie maak je moeiteloos prachtige prints, elke keer weer.

Kindvriendelijk voor elk huis
Plezier voor iedereen: Gecertificeerd veilig thuis printen nodigt kinderen uit om hun creativiteit thuis, in de bibliotheek of in de klas te ontdekken. Cube wordt aangeraden voor kinderen van 8 jaar en ouder en voldoet aan het IEC Thuis Printer Certificaat 60953 (TUV).

CubePro, CubePro Duo en de CubePro trio

CubePro
Print groot, maak nauwkeurig
De CubePro is uitgerust met het grootste in-class build platform met ultra hoge-resolutie. Met prints die 2,5x groter zijn dan andere desktop prosumers en hobbyist printers (10,8” x 10,45” x 9,5” of 275mm x 265mm x 240mm), en ultra hoge-resolutie instellingen van 70-micron dunne print lagen, was professioneel en kwalitatief printen nog nooit zo groot en gemakkelijk.

Gecontroleerde print omgeving
Een gecontroleerde procesomgeving staat garant voor verbeterde scherpte en betrouwbaarheid van prints voor moeiteloze, professionele kwaliteit van je grootste ABS plastic prints. Geautomatiseerde instellingen zorgen voor veilige prints in je eigen ruimte, op je werkplaats en bij je desktop.

Sterk, snel en langdurig
Gegarandeerd snellere en scherpere prints met gestabiliseerde printmechanismen en makkelijke feed cartridges voor een langere levensduur.

Drie kleuren + drie materialen = duizenden opties
Gebruik meer expressie met 3D printing tot 3 gelijke kleuren met 3 materiaalopties. Kies uit meer dan 24 kleuren voor meer unieke combinaties.

Maak beter contact voor betere ervaring
Maak makkelijk contact met een eenvoudig te gebruiken kleuren touchscreen display en WiFi toegankelijkheid.

Vergelijk de Cube en CubePro
Vergelijkin tussen de Cube en CubePro

Meer informatie over Cubify 3D printers
Neem voor een kennismaking of een deskundig advies over 3D printing en de keuze voor de juiste printer contact op met onze printing specialist:

Gian-Carlo SterkenGian-Carlo Sterken
gian-carlo.sterken@acesdirect.nl
013 762 18 00

  Feedback