Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

De nieuwe Samsung Galaxy S24-serie: dé smartphones voor de zorg

De nieuwe Samsung Galaxy S24-serie: dé smartphones voor de zorg

Samsung Galaxy S24-serie

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S24-serie via onze keuzehulp.

Actuele patiëntgegevens inzien, communiceren met collega’s, foto’s doorsturen voor een snelle second opinion: het werk in de zorg wordt steeds digitaler. Verpleegkundigen, artsen en andere (ambulante) zorgprofessionals moeten daarom 24/7 kunnen vertrouwen op hun smartphone of tablet. Met de nieuwe S24-serie én twee nieuwe (extra sterke) rugged devices speelt Samsung in op de vaak uitdagende omstandigheden in de zorg

Vrijwel elke zorgorganisatie rust haar medewerkers tegenwoordig uit met een smartphone of tablet. Op die manier hebben ze overal en altijd de beschikking over de laatste informatie en kunnen ze makkelijk sparren met andere zorgprofessionals. Handig, zeker voor medewerkers die vaak onderweg zijn en veelvuldig van werkplek wisselen.

Dan is het wél zo prettig als je als zorgprofessional de beschikking hebt over een betrouwbaar device, dat altijd naar behoren werkt en waarmee je snel kunt schakelen.

S24-serie: de nieuwste generatie smartphones

In dat opzicht is er goed nieuws, want medio januari introduceerde Samsung zijn nieuwste vlaggenschepen: de Galaxy S24, Galaxy S24+ en Galaxy S24 Ultra. Deze smartphones beschikken over de nieuwste hardware, waaronder hoogwaardige camera’s en een lange batterijduur.

Minstens zo bijzonder is de software, waarin Galaxy AI een belangrijke rol speelt. Deze geïntegreerde functionaliteit op het gebied van artificial intelligence (AI) helpt gebruikers onder meer om nog sneller teksten te kunnen schrijven of verbeteren (bijvoorbeeld voor e-mails, memo’s en zorgdossiers). Ook het live vertalen van gesprekken behoort nu tot de mogelijkheden (handig in gesprekken met patiënten of cliënten die het Nederlands niet of niet goed machtig zijn). En met de ingebouwde AI-stemrecorder kun je eenvoudig notities, gesprekken en vergaderingen opnemen, waarna de AI-software de opname automatisch omzet naar tekst.

Robuuste toestellen voor de zorg

Vorige week introduceerde Samsung ook al twee nieuwe rugged toestellen, de Samsung Galaxy XCover7 en Tab Active5. Deze robuust uitgevoerde smartphone en tablet kunnen tegen een stootje; ze zijn stootvast, valbestendig en stof- en waterdicht. Bovendien kunnen ze prima worden bediend met handschoenen aan. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor gebruik in de zorg, zeker voor mobiele medewerkers die direct met patiënten of cliënten werken.

Naar een optimale end user experience

In combinatie met onze aanvullende services kun je met deze nieuwste Samsung-devices op meerdere fronten het verschil maken als zorgorganisatie.

  • Hoe voorzichtig je medewerkers ook zijn: schade valt niet altijd te voorkomen. Gaat een device onverhoopt tóch stuk? Dan bieden wij vanuit Aces Direct de garantie (onder voorwaarden) dat er uiterlijk de volgende ochtend al een vervangend, gebruiksklaar exemplaar wordt geleverd op locatie. Op die manier kan de zorg voor patiënten en cliënten zoveel mogelijk ongehinderd doorlopen.
  • Pre-provisioned deployment: nieuwe Samsung-devices kunnen wij volledig klaar voor gebruik aanleveren, helemaal voorgeprogrammeerd en toegespitst op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Geen tijd te verliezen!
  • De war on talent laat zich in veel sectoren voelen, zeker ook in de zorg. Door je zorgprofessionals te voorzien van de nieuwste devices die perfect passen bij hun belangrijke takenpakket, laat je zien dat je hen serieus neemt.
  • Ten slotte: via de Knox Suite – Samsungs oplossing voor Mobile Device Management (MDM) – kun je alle devices binnen jouw organisatie op een efficiënte manier installeren, beheren en beveiligen, vanuit één centrale managementtool. Daarmee is het dé sleutel tot een geoptimaliseerde, veilige en productieve mobiele werkomgeving.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de nieuwste Samsung-devices en naar onze aanvullende mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Samsung Galaxy S24-serie

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S24-serie via onze keuzehulp.