Een nominatie als MKB reseller of the year | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Een nominatie als MKB reseller of the year door Dutch IT- channel

Een nominatie als MKB reseller of the year door Dutch IT- channel

Een nominatie als MKB reseller of the year door Dutch IT-channel. Managing Director Sven van Boxtel is vol trots. “Een nominatie omdat we klanten écht laten groeien; dat voelt fantastisch.”

Dit jaar reikt Dutch IT-channel voor de vijfde keer awards uit. Door de jury zijn uit alle inzendingen 95 genomineerden in 19 verschillende categorieën uitgekozen. De stembussen zijn tot en met 31 december 2019 open. Op donderdag 16 januari 2020 worden de Dutch IT-Channel Awards feestelijk uitgereikt in Studio 21 te Hilversum.

Choose Your Own Device

Voor de jury was het onder andere het opzetten van uitgebreide Choose Your Own Device (CYOD) oplossingen een belangrijk ijkpunt in de nominatie van ACES Direct. Volgens Sven een goed voorbeeld van de ‘spirit’ binnen de organisatie. “Organisaties helpen innoveren geeft ons een kick! Bij bijvoorbeeld GAC kregen we de kans om hen te helpen door het gebruik van een moderne CYOD oplossing. Een mooie oplossing waarin we laten zien dat de juiste IT-omgeving bijdraagt aan het halen van bedrijfsdoelstellingen.”

Nominatie door innovatie

De Managing Director is blij met de hernieuwde erkenning. “Het is niet de eerste keer dat we een nominatie ontvangen vanwege onze werkwijze. IT is de motor van onze ontwikkeling, innovatie en groei. Maar onze kern zit in de mensen daarachter. De persoonlijke klik, was, is en blijft prioriteit nummer één. Die lijn willen we dolgraag doortrekken.”

Stemmen op ACES Direct?

Zie jij in ons als je favoriete MKB reseller of the year? Breng dan nu je stem uit.

Stem op ACES Direct als MKB reseller of the year