Aces Direct. Blijf gaan.
Zoeken
Zoeken

Hamburgerfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

Hamburgerfestijn met ACES Direct in Villa Pardoes

Zoals vaker gezegd wil ACES Direct niet alleen zaken doen met het oog op onszelf maar ook voor de maatschappij. Om die reden organiseren wij regelmatig een event waarbij we iets terug doen voor de maatschappij. Onlangs hielpen zes van onze collega’s bij het hamburgerfestijn in Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een gratis en onvergetelijke en onbezorgde vakantie. HR Manager Moniek van Beckhoven was onder de indruk. “Het ziet er allemaal zo mooi uit. Je komt daar aan en ziet op de achtergrond al een achtbaan van de Efteling liggen. Daar begint het sprookje al. Maar ook Villa Pardoes zelf is toverachtig. Ieder huisje heeft een eigen thema en je ziet dat alles is ingericht om alle zorgen van de kinderen en familie even weg te nemen.”

Handen uit de mouwen

Maar onze collega’s waren niet alleen ter plekke om toe te kijken. Ze waren daar om de handen uit de mouwen te steken. Zwaar maar bevredigend werk zegt Moniek “Na de rondleiding mochten we de keuken in. Ik wist niet echt wat te verwachtten maar het ging er super professioneel aan toe. De een bakte alleen burgers, iemand anders was verantwoordelijk voor de uien enzovoorts. Iedereen kreeg zijn eigen taak. We waren een soort van levende lopende band. Dat ging er pittig aan toe. Maar dat heb ik er graag voor over.”

Voldoening

Na het bakken, klaarzetten van het buffet en helpen met het opdienen kregen onze collega’s de kans om tussen de gezinnen een hamburger te eten voor alles weer opgeruimd moest worden. Moniek noemt het een super mooie ervaring. “Je bent bezig met iets tastbaars voor deze gezinnen. Het is prachtig om te zien hoeveel inzet Villa Pardoes toont om deze mensen hun zorgen te doen vergeten. Hoe mooi is het als je daar deel van kunt uitmaken? Dat geeft ontzettend veel voldoening. Silvia, Karin, Anke, Robin en Pieter bedankt en hopelijk kunnen we dit in de toekomst blijven doen.”