Platinum HP status voor ACES Direct | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Platinum HP status voor ACES Direct

Platinum HP status voor ACES Direct

ACES Direct realiseert dit jaar opnieuw het Platinum HP partnerstatus. In Nederland zijn er minder dan twintig bedrijven die in deze categorie vallen. Deze status is de hoogst haalbare voor een HP partner.

Volgens HP geeft het Platinum status aan dat ACES Direct het HP portfolio tot in de perfectie beheerst. ACES Direct Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel geeft aan dat ACES Direct veel investeert in dit soort duurzame partnerschappen. "Als bedrijf streven we continu naar verbetering. Samen met HP trainen we accountmanagers, specialisten en technische teams die de verkoop van HP producten en oplossingen ondersteunen."
uitereiking HP Platinum status

Intensieve samenwerking

De Manager Sales en Solutions is erg tevreden met de Platinum status. “Dat wij bij die club behoren, is waardering voor het harde werk. Het bevestigt dat wij het maximale uit de samenwerking met HP halen. Al die trainingen en kennis stellen ons in staat om te excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving."

Toekomst

Jeroen geeft ook aan de intensieve samenwerking de komende jaren door te willen trekken. "Zo’n status is voor ons belangrijk maar biedt ook voordeel aan klanten. Het geeft ze garantie op goede service en stelt ons in staat om perfecte service op HP gebied te bieden.”

Bekijk HP assortiment