Microsoft Windows 10 | Aces Direct

Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 10

27-07-2015-Windows 10 is nu gratis beschikbaar als upgrade voor Windows 7 en Windows 8 gebruikers. Om de klanten beter te kunnen ondersteunen en adviseren is ACES Direct een Windows 10 Check-In. Windows 10 bevat de beste features van Windows 7 en 8. Deze nieuwste versie van Windows heeft het vertrouwde startmenu, waardoor iedereen er direct mee aan de slag kan. Dankzij de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker en sneller dan ooit. Ongeacht welk device er gebruikt wordt.

Daarom upgraden naar Windows 10:

  • Het beste platform voor modern zakelijk gebruik: Door betere integratie met de Cloud en pc krijgt samenwerken een nieuwe dimensie.
  • Eenvoudig in te stellen en te beheren: Dankzij Windows as a Service en in-place upgrade is de nieuwste versie heel gemakkelijk in beheer.
  • Betaalbare en innovatieve devices: Windows 10 werkt op alle Windows devices en met universal apps wordt u mobieler en productiever. Door complete integratie op alle devices worden er nieuwe toepassingen beschikbaar gemaakt zoals 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.
  • Het voelt direct vertrouwd: Met het beste van Windows 7 en Windows 8 voelt het nieuwe systeem direct vertrouwd en kunt u gemakkelijk en snel aan de slag.
  • Grootzakelijke veiligheid voor iedereen: Enterprise data protectie wordt aangeboden voor Windows 10 en zorgt voor protectie voor alle devices, privacy en gegevens.
  • Nu tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade*

* Microsoft stelt Windows 10 als gratis upgrade beschikbaar voor in aanmerking komende devices met legitieme versies van Windows 7/7Pro/8.1/8.1 Pro en voor Enterprise klanten met een lopend Software Assurance abonnement. Geldt binnen 1 jaar na beschikbaarheid. Zie voorwaarden en beschikbaarheid van Microsoft.


Meer informatie over Windows 10?
Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met onze Windows 10 specialist:

Jan-Willem SmitJan-Willem Smit
jan-willem.smit@acesdirect.nl
013 762 19 04
  Feedback