Mooie matches op Beursvloer Tilburg | Aces Direct

Mooie matches op Beursvloer Tilburg

Mooie matches op Beursvloer Tilburg

Met een slag op de gong werd op dinsdag 9 oktober om 15:00 uur de 13e editie van Beursvloer Tilburg officieel geopend. De Beursvloer is evenement van Contour deTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. ACES Direct was dit jaar opnieuw aanwezig.

De Beursvloer is een evenement van Contour deTwern wat jaarlijks in het Willem II Stadion wordt gehouden. Tijdens het evenement worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen, in de vorm van mankracht, materialen of kennis, vanuit het Tilburgse bedrijfsleven. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover.

Kennismaking met vraag en aanbod

ACES Direct werd vertegenwoordig door Senior Account Manager Eric Roeven en Inkoper Anke Manders. Anke Manders vertelt: “De dag begon met een oriëntatie kwartier waarbij wij kennis maakten met de verenigingen en maatschappelijke organisaties. Hierbij was het aan ons de taak hun vraag in kaart te brengen en naar hun tegenprestaties te luisteren. Na dit kwartier begon het ‘handelen’ en mochten wij ‘matches’ sluiten.”

Uitkomst ‘matches’

In totaal sloot ACES Direct negen matches. Aan organisaties zoals VSO Parcours (school voor kinderen met een gedragsstoornis), Biljartvereniging de Heikant en Sinterklaas Comité Tilburg doneren wij IT hardware. Als tegenprestatie ontvangt ACES Direct onder andere een taart, dansworkshop en deelname aan de voetbaldag van Stichting Samen Sporten (G-team). Wij kunnen niet wachten!

Mooie initiatieven

Na het sluiten van de matches en het invullen van alle matchformulieren werd er nog informeel nagepraat. Eric en Anke kijken terug op geslaagde middag: “Het is heel leuk om op deze manier in contact te komen met alle initiatieven die aangesloten zijn bij Contour deTwern. Als organisatie zijn wij al jaren vertegenwoordigd in de raad van advies van Contour deTwern, omdat wij betrokkenheid en ontwikkeling van de gemeenschap als speerpunt hebben. Het is mooi om daadwerkelijk met al deze organisaties in contact te komen. ’’

  Feedback