Aces Direct – Pannenkoekenfestijn bij Villa Pardoes | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Pannenkoekenfestijn bij Villa Pardoes

Pannenkoekenfestijn bij Villa Pardoes

Villa Pardoes

Wij kijken nu al uit naar de volgende activiteit bij Villa Pardoes. Wil je meer weten over Villa Pardoes?

Het was weer zover. Tijd voor een jaarlijkse traditie. Een pannenkoekenfestijn. Niet voor onze collega’s of klanten, maar dit keer voor een wel heel bijzondere doelgroep: gezinnen die verblijven bij Villa Pardoes.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig zieke kinderen. Zij worden uitgenodigd op het kleinschalige park samen met de ouders, broertjes en zusjes, voor een week gevuld met mooie avonturen en belevenissen. Een mooi initiatief, waar wij al jaren actief bij betrokken zijn. Niet alleen als donateur, maar wij stropen ook graag de mouwen op en helpen een handje mee om de gezinnen een onvergetelijke week te bezorgen.

Gericht op de beleving

Dit jaar trokken collega’s Jill de Been, Marco Hiraki, Paul Adams en Merijn Raijmaekers de schorten aan. “We werden warm ontvangen door een aantal medewerkers en vrijwilligers van Villa Pardoes. We kregen eerst een korte rondleiding. Zo mooi om te zien dat alles gericht is op de beleving: van de themakamers (gezinnen verblijven in een Barbie of ridderkamer) tot de opzet van het vakantieverblijf (huisjes in de vorm van slakken). Je merkt aan alles dat gezinnen hier een bijzondere tijd beleven”, aldus Jill.

De mouwen opstropen

Maar het bleef niet bij een rondleiding en uitleg over Villa Pardoes. Al snel werden de collega’s aan het werk gezet: 30 pannenkoeken per persoon, een behoorlijke klus. Maar wel een dankbare taak: “de reacties die we van de gezinnen kregen waren echt leuk. Het is iets heel kleins, maar toch lever je echt een bijdrage aan een waardevolle ervaring. Je ziet dat de kinderen gewoon kind kunnen zijn bij Villa Pardoes. Heel bijzonder.”

Villa Pardoes

Wij kijken nu al uit naar de volgende activiteit bij Villa Pardoes. Wil je meer weten over Villa Pardoes?