Podiumplaatsen voor ACES Direct als werkgever | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Podiumplaatsen voor ACES Direct als werkgever

Podiumplaatsen voor ACES Direct als werkgever

Onze drijfveer is het innoveren bij klanten. Elke dag zoeken wij manieren om samen met onze klanten IT in te zetten om hun werkdag beter te maken. Achter die passie en drive zit een ontzettend belangrijke factor: onze collega’s. Dat waardering twee kanten op werkt blijkt uit onze top 10 plek als beste werkgever binnen de Nederlandse IT.

309 Bedrijven deden mee aan het onderzoek van Computable waarin zij beoordeeld werden als IT-werkgever. In het onderzoek wordt onder andere de mate van tevredenheid over de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij de werkgever, de waardering die de werkgever voor zijn werknemers toont en de algemene tevredenheid over de ict-werkgever in kaart gebracht.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Met al die resultaten gebundeld komt ACES Direct dus op een zevende plek van de 309 bedrijven terecht, met een algemene waardering van 9.1. Daarnaast was er een podiumplek voor de secundaire arbeidsvoorwaarden en de verantwoordelijkheden en taken binnen de organisatie. Op de onderwerpen, balans werk en privé, onze cultuur en secundaire arbeidsvoorwaarden en betrokkenheid scoren wij een 9.4 of hoger.

Topics

In het werkgeversonderzoek onder ict-bedrijven zijn er door de respondenten ook 29 ict-topics benoemd, waarmee ict’ers zich het meeste bezighouden. Binnen elk topic is er ook telkens een eindrangschikking met de beste specialisten op ieder gebied. Hierbij komt ACES Direct drie keer als winnaar uit de bus in de categorieën Hardware & Kantoorautomatisering, Internet / E-commerce en mobility.

Branches

Naast ict-onderwerpen kijkt Computable in het onderzoek ook naar specifieke branches. In het onderzoek werd respondenten gevraagd in welke markt zij vooral actief zijn. Het aantal keer dat een ict-bedrijf werd genoemd in een markt zegt iets over de specialisatie van dat bedrijf in die specifieke markt. Hierbij eindigde ACES Direct in de sectoren: Logistiek / Transport / Opslag / Distributie en handel/groothandel bovenaan.