Premiere Bedrijfsfilm | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Filmpremiere: Maak persoonlijk kennis met ACES Direct!

Filmpremiere: Maak persoonlijk kennis met ACES Direct!

01-04-2014 – Meer weten over wie ACES Direct is en benieuwd wat onze organisatie voor u kan betekenen? In de nieuwe bedrijfsfilm kunt u zien wat de cultuur en de werkwijze is van ACES Direct als organisatie, gaan we in op het DNA van onze medewerkers en wordt verteld wat u als klant van ons mag verwachten. Aandacht en advies zijn belangrijke drijfveren van onze Account Managers en specialisten op het gebied van server & storage, software & cloud, netwerk, printing en werkplek.

ACES Direct videokanaal
Vanaf vandaag zal ACES Direct meer videocontent gaan delen en speciaal daarvoor heeft ACES Direct vanaf nu een eigen video kanaal. Hier zullen we video’s plaatsen over onze IT-oplossingen en IT-diensten en kunt u kennismaken met onze Account Managers. Bekijk onze bedrijfsfilm en abonneer u op ons videokanaal!

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende totaalleverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. ACES Direct biedt mkb-bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Op die manier wil ACES Direct als IT-partner haar klanten ontzorgen op gebied van IT en helpen bij het waarmaken van hun ambities. https://acesdirect.nl/