Sharp neemt Toshiba Client Solutions over | Aces Direct

Sharp neemt Toshiba Client Solutions over

Sharp neemt Toshiba Client Solutions over

Wellicht zag u het onlangs al ergens langskomen; Sharp neemt Toshiba Client Solutions over, de pc-divisie van het Japanse concern. Sharp neemt 80.1% aandeel in Toshiba Client Solutions Company. Met het schaalvoordeel dat de overname biedt hoopt Toshiba klanten nog beter te helpen.

Maakt u gebruik van Toshiba PC producten? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De merknaam Toshiba blijft bestaan en voor huidige eindgebruikers en resellers verandert er op dit moment weinig. Sharp heeft geen plannen voor veranderingen aan de operatie van Toshiba in de Benelux (en verdere EMEA regio’s). Hierdoor kunt u blijven vertrouwen op de jarenlange pc ervaring en expertise van het bedrijf.

Voordelen

Door de schaalvoordelen denkt het bedrijf nog beter te concurreren met andere merken. Daarnaast werden bijvoorbeeld LCD-beeldschermen die Toshiba gebruikt door Sharp geleverd. Door de overname kunnen de bedrijven nog intensiever samenwerken. Als laatste noemt Toshiba dat er meer investeringen plaats gaan vinden in de wearables van het bedrijf zoals de dynaEdge, de eerste smart glasses oplossing gebaseerd op Windows 10.

  Feedback