Swim to Fight Cancer | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer

Op 11 september vindt bij de Piushaven in Tilburg het evenement Swim to Fight Cancer plaats. Onderdeel van dit evenement, waar al zwemmend donaties opgehaald worden voor het goede doel, is de Kids Swim. Vanuit Aces Direct ondersteunen wij dit mooie initiatief: wij zijn namelijk dit jaar de trotse hoofdsponsor van de Kids Swim!

Ruim 200 kinderen duiken op zondagmiddag 11 september het water in. Kinderen vanaf 8 jaar zwemmen (onder begeleiding van een ouder) 250, 500 of 1000 meter voor het goede doel. Vooraf vragen zij familieleden, vrienden en kennissen om een donatie.

Sven van Boxtel (onze Managing Director) over de deelname:

“Het is een mooie én tevens leuke manier om een steentje bij te dragen aan het onderzoek naar kanker. Daarom doen wij mee met Swim to Fight Cancer. Het zorgt voor bewustwording, zeker ook bij de jeugd. Gezondheid is niet iets vanzelfsprekends. Dat moet je koesteren.”

Voor wie duik jij in het diepe?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich nog aanmelden voor de Tilburgse Swim to Fight Cancer. Aanmelden kan via deze pagina.

Over Swim to Fight Cancer:

Swim to Fight Cancer is een initiatief van Stichting Fight cancer, dat in 2014 ontstaan is door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Swim to Fight Cancer Tilburg gaat dit jaar voor de derde keer plaatsvinden. Na de succesvolle edities in 2018 en 2019 is de organisatie, na een pauze van 2 jaar door Corona, vol enthousiasme aan de slag om er wederom een onvergetelijke editie van te maken. Meer informatie vind je op de website van Swim to Fight Cancer Tilburg.