Tilburg Sprint 2014 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Tilburg Spint 2014

Tilburg Spint 2014

12-10-2014 - Afgelopen zondag was het weer tijd voor de zesde editie van Tilburg Spint waar dit jaar ACES Direct als sponsor bij was.

ACES Direct heeft als sponsor van het Belkin Pro Cycling Team Marc Goos gevraagd aanwezig te zijn om tijdens het eerste uur de deelnemers extra te motiveren. Na eerdere edities bij Euroscoop en in de koepelhal was het sportieve evenement deze keer in het MIDI Theater waar de sfeer goed aanwezig was. Met 176 spinners, 4 uur spinnen en verschillende optredens op het podium is uiteindelijk een bedrag van €3.000 euro opgehaald. Dat bedrag is bestemd voor het Inloophuis Midden Brabant.

Inloophuis Midden Brabant is een vertrouwde ontmoetingsplek voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad. Ook zijn mensen die in hun nabije omgeving met kanker te maken hebben zeer welkom. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor diverse activiteiten of voor een praatje. Ontmoeten en ontspannen staat centraal bij het Inloophuis. Het wordt geheel onderhouden en begeleid door vrijwilligers.