ACES Direct is Tilburgs bedrijf van de maand | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct is Tilburgs bedrijf van de maand

ACES Direct is Tilburgs bedrijf van de maand

Tilburgse IT-leverancier ACES Direct is door gemeente Tilburg uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Het bedrijf sleepte de prijs onder andere in de wacht door de innovatieve bedrijfsvoering en de betrokkenheid bij de maatschappij.

Volgens gemeente Tilburg doet ACES Direct anders zaken dan veel bedrijven en blinkt de IT-leverancier bijvoorbeeld uit in goed werkgeverschap. Daarnaast is het bedrijf volgens de gemeente erg betrokken bij de stad.

Wethouder Erik de Ridder (l) met directeur Tom (r)
Wethouder Erik de Ridder (l) met Directeur Tom Coehorst(r)

Sociaal
Directeur Tom Coehorst is blij met de waardering uit de regio. “Het is niet alleen de uitverkiezing maar ook de reden die me goed doet. We zijn niet alleen met onszelf bezig maar ook met de wereld om ons heen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk punt binnen de organisatie.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het afgelopen jaar is het Tilburgse IT-bedrijf onder andere verkozen tot beste stagebedrijf in de ICT maar doet het ook op andere manieren veel voor de regio. Zo is er bijvoorbeeld ACES Direct doet; de vrijwilligerswerkdag van het bedrijf en er werken ze samen met het Ontdekstation; een initiatief om kinderen -op een creatieve manier- met techniek in contact te brengen.

Persoonlijke klik
Voor Tom is het belangrijk deze ingeslagen weg vol te houden. “De filosofie van ons bedrijf is een “persoonlijke klik”. Dat principe trekken we niet alleen naar onze klanten door maar overal. Onze kantoorruimte is bijvoorbeeld geen standaard werkplek maar een volledig dorp binnen het gebouw. Het laat zien wie we zijn en wat we kunnen. Augmented Reality, Virtual Reality, 3D-printing noem het maar op. Alles wat met IT te maken heeft is straks verweven met deze ruimte. De faciliteiten en diversiteit van een stad en de verbondenheid en ruimte van een dorp hebben we onder één dak gecombineerd. Het is fijn dat we niet alleen ons eigen “dorp” beter maken maar ook gemeente Tilburg.”