Voor ieder kind een laptop | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Voor ieder kind een laptop; waarom wij stichting Leergeld steunen

Voor ieder kind een laptop; waarom wij stichting Leergeld steunen

Namens al mijn collega’s bij ACES Direct wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking! Dit jaar kiezen wij niet voor het traditionele nieuwjaarsgeschenk voor klanten, relaties en partners. Een van onze doelen is de wereld om ons heen beter maken. Daarom doneren wij dit jaar namens jullie het budget voor die cadeaus aan Stichting Leergeld.

Voor ons gaan innovatie en IT hand in hand. Wij werken hard om samen met jullie te innoveren. Maar voor 1 op de 12 kinderen is innovatie een vloek en een zegen; zij leven in armoede. Informatie is toegankelijker dan ooit tevoren. Maar als je niet over de juiste middelen beschikt om die informatie te benutten wordt de zegen een vloek.

Moeilijk jaar

In het afgelopen jaar werd die kloof pijnlijk duidelijk voor kinderen die niet beschikten over de juiste apparaten om bijvoorbeeld vanuit huis aan school te werken. Die kinderen willen wij graag helpen. In de brief van Stichting Leergeld vertellen zij zelf waar zij voor staan en wat zij met deze donatie voor de kinderen kunnen betekenen. Hopelijk kunnen wij zo, ook dankzij jullie, bijdragen aan een mooiere toekomst van veel kinderen.

Sven van Boxtel
Managing Director
ACES Direct