ACES Direct wederom hoofdsponsor van Dutch IT Awards | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct wederom hoofdsponsor van Dutch IT Awards

ACES Direct wederom hoofdsponsor van Dutch IT Awards

ACES Direct heeft zich opnieuw als hoofdsponsor verbonden aan het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Dit grootste netwerkevenement voor de industrie vindt plaats op donderdag 17 januari 2019 in Studio21, Hilversum. Op deze gala-avond vieren we met ruim 750 prominenten uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie.

Sven van Boxtel is als Managing Director trots om de naam ACES Direct wederom aan de awards te verbinden. "Wij willen excelleren. Dat doen we niet alleen door de beste IT-partner te zijn voor onze klanten, maar ook voor onze partners uit het kanaal. Met dit evenement vieren we samen de successen van het IT-landschap. Dat vinden we belangrijk."

Innovatief

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, is blij dat ACES Direct opnieuw hoofdsponsor is geworden. "Na een succesvolle derde editie van ons gala zijn wij alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de vierde editie. Wij zijn bijzonder verheugd dat ACES Direct, één van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, dit event een warm hart toedraagt. ACES Direct is een reseller van diverse vooraanstaande merken en voorziet zijn klanten van innovatieve IT-oplossingen die onder andere bestaan uit cloud, security, mobile, Augmented Reality, Virtual Reality en 3D-Printing."

Ambitie

Volgens Jeroen Stabel, manager Sales en Solutions ACES Direct, staat het evenement ook voor de missie van het bedrijf. "Het is onze ambitie om bedrijven en non-profit organisaties vooruit te helpen. Het is onze passie om onszelf altijd te verbeteren, kennis te vergaren en te delen. Samen het beste in elkaar naar boven te halen. Voor mij doet een evenement als de Dutch IT-channel awards dat."

Duurzaam

Rob de Kleijnen, directeur uitgever van Dutch IT-channel, besluit: "Dutch IT-channel streeft altijd naar duurzame samenwerkingen met zijn partners, daarom ben ik enorm verheugd dat wij met ACES Direct ook voor deze editie een partner hebben die zich opnieuw als hoofdsponsor aan ons event heeft verbonden."