ACES Direct levert IT aan acht Brabantse gemeenten | Aces Direct

ACES Direct levert IT aan acht Brabantse gemeenten

ACES Direct levert IT aan acht Brabantse gemeenten

Tilburg, 8 januari 2014 – Het Tilburgse ACES Direct wordt IT-totaalleverancier voor acht Noord-Brabantse gemeenten, verenigd in Equalit. De geschatte omvang van deze gunning omvat vijf miljoen euro.

Equalit is het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van onder meer de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht en Zundert. Naast deze gemeenten maken ook OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go deel uit van dit collectief. De organisaties hebben hun krachten in Equalit gebundeld om zo verschillende gemeentelijke ambities op ICT-gebied het hoofd te kunnen bieden.

Zorgvuldige aanbesteding
De komende drie jaar is ACES Direct één van in totaal drie partijen waar Equalit de software en hardware voor datacenters en werkplekken betrekt. Het bestek loopt uiteen van servers, netwerkcomponenten en opslagruimte tot desktop computers, laptops, tablets, monitoren en randapparatuur. Op het gebied van software heeft Equalit onder meer behoefte aan database informatiesystemen, virtualisatie software, systeemsoftware en oplossingen voor kantoorautomatisering. De overeenkomst loopt drie jaar en kan twee keer met een jaar verlengd worden. De totale omvang van de overeenkomst kan hierdoor oplopen tot vijf miljoen euro. De gunning aan ACES Direct is het resultaat van een zorgvuldige aanbestedingsprocedure die in de zomer aangekondigd werd door Equalit en in de maand november zijn beslag kreeg.

Visie op service en partnerschap
Sven van Boxtel, Commercieel Manager bij ACES Direct, is trots op het feit dat zijn organisatie het vertrouwen heeft gekregen van dit toonaangevende en vooruitstrevende ICT Shared Service Center. “Deze aanbestedingsprocedure hebben wij met enorm veel zorg en aandacht doorlopen”, stelt Van Boxtel. “Wij hebben naar de klantbehoefte gekeken en uiteindelijk een juiste oplossing geboden. Dat zit hem niet alleen in de scherpe prijs, maar vooral in het feit dat wij de kwaliteit en ons service level aantoonbaar kunnen borgen. Daarnaast, en dat is zeker zo belangrijk in een traject als dit, hebben wij geprobeerd om onze unieke visie op service en partnerschap zo goed mogelijk over te brengen. Ik vermoed dat de optelsom van al deze elementen in belangrijke mate bijgedragen heeft aan deze gunning.”

Over Equalit
Equalit is het Shared Service Center voor de ICT dienstverlening van de gemeenten Alphen-Chaam Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht, Zundert, voor de OMWB (Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant) en de sociale werkvoorziening !Go. Equalit zorgt voor het bij elkaar brengen van kennis en ervaring vanuit de verschillende deelnemers.
https://equalit.nl/

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende totaalleverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. ACES Direct biedt mkb-bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Op die manier wil ACES Direct haar klanten ontzorgen op IT-gebied en helpen bij het waarmaken van hun ambities.
https://acesdirect.nl/

  Feedback