ACES Direct ook dit jaar HP Platinum partner | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

ACES Direct ook dit jaar HP Platinum partner

ACES Direct ook dit jaar HP Platinum partner

Tilburg, 9 december 2016 - ACES Direct realiseert ook voor 2017 het Platinum HP partnerstatus. In Nederland zijn er maar 13 bedrijven die in deze categorie vallen. Deze status is de hoogst bereikbare voor een HP partner.

De Platinum status geeft volgens HP aan dat klanten te maken hebben met een HP partner die de HP portfolio tot in de perfectie beheersen. Als Platinum partner heeft ACES Direct veel geïnvesteerd in het trainen van accountmanagers, specialisten en technische teams die de verkoop van HP producten en oplossingen ondersteunen.


ACES Direct neemt de Platinum “plak” in ontvangst.
Vlnr: Michel Voorhout (HP), Tom Coehorst (AD), Jeroen Stabel (AD), Edwin Rubens (HP)

Intensieve samenwerking

Directeur Tom Coehorst is erg blij over de Platinum status. “Er zijn maar 13 Platinum HP partners in Nederland. Dat wij bij die club behoren, is een stuk waardering voor het harde werk. Hopelijk kunnen we deze intensieve samenwerking de komende jaren en ook daarna voortzetten. Zo’n status is niet alleen voor ons belangrijk maar biedt ook daadwerkelijk een voordeel aan klanten. Het geeft ze een garantie op goede service en stelt ons tegelijk in staat om die goede service op HP gebied te bieden.”

Over ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Jaarlijks helpt ACES Direct 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.