ACES Direct op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2017 | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017 was een succes

Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017 was een succes

Pim Orbons

Pim Orbons

Project Manager t. 013 762 18 76
Contactformulier

Eind januari was de Utrechtse Jaarbeurs vijf dagen lang het landelijk middelpunt van het Nederlandse onderwijs. Honderden bezoekers van de NOT beurs brachten een bezoek aan de stand van ACES Direct.

Onze 3D-printers -waaronder de grootste 3D-printer van de beurs- en de HP Sprout wekten veel nieuwsgierigheid onder de bezoekers. Dankzij de HP Sprout konden zij niet alleen de 3D-printers aan de slag zien maar ook eenvoudig een 2D- of 3D-scan of 3D-ontwerp te maken.

Solution Advisor 3D-printing Gian-Carlo Sterken is blij met alle positieve reacties. “Hier doen we het voor. Het enthousiasme waarmee al die onderwijzers deze techniek omarmen. Dat vind ik prachtig om te zien. Dankzij een beurs als de NOT kunnen we laten zien dat de techniek geen “ver van je bed-show” meer is. Het is iets waar ze, in de klas, direct mee aan de slag kunnen.”

Op zoek naar een manier om innovatieve lesmaterialen makkelijk te gebruiken? Ook na de NOT helpen we u uiteraard graag verder. Wij laten graag zien hoe wij kunnen ondersteunen in het gebruik van nieuwe technieken zoals 3D-printen.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Over de NOT

De NOT is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel.

Met een bezoek aan de NOT kunt u zich in één dag laten informeren over de laatste trends en innovaties in het onderwijs.

Op de NOT stonden vijf thema’s centraal;

  • Bouw, Facilitair & Inrichting
  • Dagtrips, Theater & Cultuur
  • Leermiddelen & Materialen
  • Leren & Onderwijzen met ICT
  • Management, Advies & Organisatie

De volgende NOT staat gepland in januari 2019.