ACES Direct zet SoftDirect Adobe activiteiten voort | Aces Direct

ACES Direct zet SoftDirect Adobe activiteiten voort

ACES Direct zet SoftDirect Adobe activiteiten voort

Robin Verelst

Robin Verelst

Solution Advisor t. 013 762 18 06
Contactformulier

ACES Direct versterkt zichzelf per direct met de overname van de Adobe activiteiten van SoftDirect. SoftDirect is al meer dan 25 jaar een toonaangevende aanbieder van tijdbesparende tools voor de grafische industrie. Als grootste Adobe Benelux partner gaat ACES Direct deze 550 klanten van SoftDirect verder helpen.

Sven van Boxtel is als managing director ACES Direct verheugd de overname van Adobe dienstverlening aan te kondigen. Volgens hem sluit de stap aan bij de visie van ACES Direct. "Dit is een gerichte mogelijkheid op verschillende niveaus. Het versterkt onze Adobe Platinum status en is een kans om niet alleen onze eigen organisatie, maar ook deze klanten vooruit te helpen.”

Software as a service

Het is geen toeval dat het om Adobe en software as a service gaat. De wereld gaat volgens Sven steeds meer richting een ‘usage’ model. “We zien steeds meer softwarepakketten op maat. Organisaties kunnen op die manier efficiënt en kostenvriendelijk werken. Je bent flexibel en betaalt alleen voor wat je ook echt gebruikt. We zien software as a service als de katalysator voor zakelijk Nederland. Dat past perfect in onze visie; IT als middel om bedrijfsdoelen te bereiken.”

Service

Sven wil de overstap voor klanten geruisloos laten verlopen. “Klanten horen er in eerste instantie niet veel van te merken. Maar als ze ons nodig hebben staan we klaar. Er is veel kennis over Adobe binnen ACES Direct. Collega’s volgen regelmatig Adobe specifieke trainingen en we beschikken over de juiste certificeringen.” Daarnaast weet de managing director dat er in ieder geval één groot verschil is. “Meestal moeten dit soort pakketten per jaar afgerekend worden. Wij bieden Adobe software ook aan op basis van maandelijkse betalingen door middel van automatische incasso. Je sluit het nog steeds voor één jaar af, maar spreidt de kosten slim. We merken dat die manier organisaties financiële vrijheid biedt.”

  Feedback