Efficiënter vergaderen dankzij samenwerking ACES Direct en OurMeeting | Aces Direct

Efficiënter vergaderen dankzij samenwerking ACES Direct en OurMeeting

Efficiënter vergaderen dankzij samenwerking ACES Direct en OurMeeting

Vergaderen is belangrijk, maar kan vaak veel efficiënter. ACES Direct en OurMeeting gaan zich samen inzetten om klanten te helpen bij het ondersteunen van vergaderingen in de zakelijke markt. ACES Direct gaat training en advies geven rondom vergaderondersteuning en implementeert OurMeeting als vergadersoftware.

“Voor veel van onze klanten is de efficiency van vergaderingen een belangrijk verbeterpunt”, vertelt Jasper Verhaaren van ACES Direct. “Dankzij de online ondersteuning die OurMeeting te bieden heeft, kunnen we daar echt toegevoegde waarde in bieden.” Rens Groeneveld van DocWolves, leverancier van Ourmeeting, sluit zich hierbij aan en benadrukt dat “Juist in dit digitale tijdperk het ontzettend belangrijk is om elkaar te blijven zien en ontmoeten. Maar wanneer je elkaar dan ziet en ontmoet, zorg dat het dan ook goed en efficiënt verloopt. Zorg dan ook altijd voor een goede agenda met de juiste stukken. Zodat mensen zich goed kunnen voorbereiden op de vergaderingen. Maar leg ook afspraken – of het nou besluiten zijn of actiepunten, goed vast en zorg dat iedereen deze snel kan vinden en terugkijken. Dat is ontzettend belangrijk omdat anders alle belangrijke afspraken en besluiten langzaam verwateren, het is zonde van de tijd als er na de vergaderingen niets of weinig mee wordt gedaan”, vertelt Groeneveld.

Over ACES Direct

Als IT-specialist is ACES Direct een strategische partner voor haar klanten. Van advies tot het servicegerichte leveren van complexe IT-oplossingen. Organisaties kloppen bij ACES Direct aan met algemene bedrijfsvraagstukken waarin een rol voor IT is weggelegd. We zijn veel onderweg om bij klanten te adviseren, installeren en implementeren.

Over OurMeeting

OurMeeting helpt organisaties om de kwaliteit van besluitvorming te verhogen door het bieden van een oplossing voor veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk papierloos vergaderen. De oplossing wordt internationaal gebruikt bij pensioenfondsen, verzekeraars, banken, zorginstellingen, universiteiten en bedrijven. OurMeeting is het label voor de zakelijke markt van DocWolves BV uit Dordrecht. Zusterlabel Parlaeus ondersteunt de bestuurlijke en politieke besluitvorming bij overheden.

  Feedback