Erkenning voor Microsoft kennis ACES Direct | Aces Direct

Erkenning voor Microsoft kennis ACES Direct

Erkenning voor Microsoft kennis ACES Direct

Onlangs heeft ACES Direct het aantal Gold Competenties vergroot. Dit houdt onder andere in dat het bedrijf veel kennis op de betrokken gebieden vertoont. Zo zet het bedrijf ook een stap omhoog op het gebied van Surface expertise. Daardoor is het bedrijf nu ook Surface Silver partner.

Volgens Manager Sales en Solutions Jeroen Stabel laat ACES Direct hiermee brede kennis zien over de oplossingsrichtingen van Microsoft. “Wij werken al jaren met Microsoft en volgen de ontwikkeling van Microsofts propositie op de voet. Zo zijn we al heel lang sterk in het adviseren van de juiste licentievorm en inmiddels expert op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft 365 cloud producten en de Surface devices. Daardoor zijn wij in staat om zowel bedrijven met honderden werkplekken als met tien werkplekken vooruit te helpen."

Vanaf nu heeft ACES Direct competenties op verschillende Microsoft gebieden veiliggesteld:

  • Gold Small and Midmarket Cloud Solution
  • Gold Cloud Productivity
  • Gold Windows & Devices
  • Silver Enterprise Mobility Management
  • Silver Content & Collaboration
  • Surface Authorized Reseller

Surface Status

ACES Direct is extra trots op de verbeterde Surface status. Binnen het bedrijf is volgens Jeroen de moderne werkplek een belangrijk punt. “Altijd en overal kunnen werken is een ontwikkeling die al een tijd bezig is en volgens ons alleen maar doorzet. Microsoft Surface is daar een belangrijk onderdeel van. Door de opgewaardeerde status op dit gebied kunnen wij onze -huidige en toekomstige- klanten beter helpen met het introduceren van de werkplek van de toekomst.”

Kennis van zaken

Als laatste geeft de Manager Sales en Solutions aan dat statussen als dit een welkome herkenning aan klanten biedt. “Met het opnieuw behalen van bepaalde statussen en het behalen van nieuwe statussen laten wij zien kennis van zaken te hebben. Niet alleen omdat wij dat zelf vinden en roepen. Maar omdat Microsoft dat op deze manier onderstreept. Zo weet de klant zaken te doen met onze collega’s die kennis van zaken hebben.”

  Feedback