HP benoemt ACES Direct tot Client Virtualization Specialist | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

HP benoemt ACES Direct tot Client Virtualization Specialist

HP benoemt ACES Direct tot Client Virtualization Specialist

Tilburg, 6 maart 2014 – De Tilburgse IT-totaalaanbieder ACES Direct mag zich sinds kort HP Client Virtualization Specialist noemen. Daarmee behoort ACES Direct tot een selecte groep IT-leveranciers die deze titel mogen dragen.

De populaire Thin Clients van HP ondersteunen organisaties bij werkplekvirtualisatie. Thin Clients zijn veilige, zuinige en betrouwbare werkstations die de benodigde rekencapaciteit en software van een centrale server betrekken. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze praktische manier om medewerkers moeiteloos op afstand toegang te geven tot systemen en gegevens. Virtualisatie vormt een aantrekkelijk alternatief voor inzet van desktop pc’s. Het resultaat is onder meer dat het IT-landschap veel makkelijker en goedkoper te beheren is. Ook wordt het veel eenvoudiger om het IT-landschap te schalen, te beveiligen en te managen.

Trots
Jeroen Stabel, Manager Solutions bij ACES Direct, is trots op de HP-certificering. “Het is een bevestiging van onze HP-expertise”, stelt hij. “In 2013 werden we door HP benoemd tot HP Fast Growing Partner of the Year. Later dat jaar kwam daar de titel Platinum Partner voor Printing en Computing bij. En nu mogen we onszelf dan ook HP Client Virtualization Specialist noemen. Wij hebben al behoorlijk wat ervaring op het gebied van virtualisatie. Maar het blijft natuurlijk een hele eer dat zo’n gerespecteerde partner als HP onze expertise op deze manier bekrachtigt. Deze certificering geeft ons bovendien meer mogelijkheden bij HP en stelt ons nóg beter in staat om onze klanten optimaal te bedienen.”

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is ‘s werelds grootste technologie onderneming, en biedt haar klanten een uitgebreid portfolio van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuuroplossingen.
https://www.hp.com/

Over ACES Direct
ACES Direct is een toonaangevende totaalleverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. ACES Direct biedt mkb-bedrijven en non-profit organisaties hoogwaardige oplossingen, zowel producttechnisch als dienstverlenend. Op die manier wil ACES Direct haar klanten ontzorgen op IT-gebied en helpen bij het waarmaken van hun ambities.