Sven van Boxtel wordt Managing Director | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Sven van Boxtel wordt Managing Director ACES Direct

Sven van Boxtel wordt Managing Director ACES Direct

IT-leverancier ACES Direct heeft per 1 oktober Sven van Boxtel tot Managing Director benoemd. Tom Coehorst, oprichter en huidig directeur gaat zich volledig richten op zijn functie als directeur van de holding (EyeTi).

Van Boxtel is inmiddels 11 jaar werkzaam bij het bedrijf en was de laatste jaren actief als Commercieel Manager. Coehorst noemt de stap een logische volgende fase. “De aanstelling van Sven past in de weg die we jaren geleden insloegen. Een weg waarin we basis voor de huidige structuur legden en voorwaarden creëerden voor een succesvolle toekomst.”

Kennis en DNA

De aftredend directeur noemt vooral de combinatie van het juiste ‘DNA’ en kennis van de markt als belangrijke factoren voor de aanstelling van Van Boxtel. “Ik investeerde 17 jaar van mijn leven in ACES Direct. Bij Sven komt die erfenis in goede handen. Hij is een gepassioneerd bouwer die samen met ACES Direct meegroeide en kennis van zaken heeft. Onder zijn leiding kan het bedrijf de komende jaren nog verder professionaliseren. Van Boxtel zal zijn managementteam vormen met Jeroen Stabel, Manager Sales en Solutions.”

Branchefocus

Als Managing Director krijgt Van Boxtel de kans zijn visie verder uit te werken. “De basis is goed. Dat gaan we verder ontwikkelen. We blijven werken vanuit branchefocus en zullen onze klantgroepen nog meer op maat bedienen. Doordat we onze klanten in de diverse branches écht begrijpen, zijn we in staat IT oplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften. Technologie blijft zich in rap tempo ontwikkelen. Onze rol is klanten te adviseren in de kansen voor hen. Onze klanten willen het maximale resultaat uit hun investering halen. Daar helpen we bij.”

Strategische partners

Volgens Van Boxtel doet ACES Direct dat niet alleen. “We weten waar onze kracht zit, die gaan we versterken en aanvullen met een duidelijk netwerk van strategische partners; specialisten met vergaande kennis. De komende jaren gaan we door met onze ambitie om organisaties vooruit te helpen. Dat doen we door de beste partner te zijn op het gebied van advisering, levering en implementatie van IT-producten en -diensten. ”

Collega's zijn het hart

De 'employee first'strategie blijft volgens de kersverse Managing Director een belangrijk punt voor het bedrijf. "Mensen centraal stellen is niet voor niets een van onze kernwaarden. Die strategie blijft de kern van ons bedrijf. Collega's die trots zijn op het bedrijf stralen dat ook naar buiten toe uit. We willen excelleren richting onze medewerkers, zo kunnen we ook onze klanten optimaal bedienen."