Tilburgs IT-bedrijf ACES Direct derde beste werkgever in ICT | Aces Direct

Tilburgs IT-bedrijf ACES Direct derde beste werkgever in ICT

Tilburgs IT-bedrijf ACES Direct derde beste werkgever in ICT

Tilburg, 9 januari 2017 - In een werkgeversonderzoek van ICT-platform Computable komt de Tilburgse IT-leverancier ACES Direct als derde uit de bus. Het bedrijf laat daarmee werkgevers als KPN, Cisco en HP achter zich. Het onderzoek beoordeelt de werkgevers op bijvoorbeeld: betrokkenheid, scholingsmogelijkheden en werkzaamheden.

ACES Direct kreeg als totaalcijfer een 9.5 in het onderzoek. Vooral op het gebied van waardering voor prestaties van werknemers (9.49) en betrokkenheid bij werkgever (9.67) scoorde het bedrijf hoog.

Samenhorigheid

Directeur Tom Coehorst is trots met de erkenning voor zijn bedrijf. “Ik zie deze podiumplaats als een waardering voor de veranderingen binnen het bedrijf de afgelopen jaren. In onze visie komen al mijn collega’s op de eerste plek. Gelukkige collega’s staan gelijk aan gelukkige klanten. Die sfeer en samenhorigheid zorgen in mijn beleving voor de groei die we doormaken.”

Persoonlijke klik

Volgens HR adviseur Moniek van Beckhoven voert het bedrijf ‘de persoonlijke klik in IT’ ook in het personeelsbeleid door. “Medewerkers zijn de kern van een organisatie. We voeren goede gesprekken met medewerkers om erachter te komen wat ze écht boeit. Collega’s krijgen ruimte om zich te ontwikkelen. Zowel binnen de organisatie als daarbuiten.”

  Feedback