Logistieke diensten | Aces Direct
Zoeken
Zoeken

Logistieke diensten

Logistieke diensten

Goede IT draait om veel meer dan de juiste (combinaties van) producten en oplossingen. Goede IT gaat wat ons betreft over een optimale gebruikerservaring, van A tot en met Z. Maar het gaat ook over het maken van verantwoorde keuzes. En die maken wij graag samen met jou. Om je vooruit te helpen, bieden wij een aantal logistieke diensten aan die jou op een duurzame manier verder brengen.

Onze standaard projectaanpak maakt maatwerk mogelijk

Onze projectaanpak is gestandaardiseerd en onze projectorganisatie staat klaar om met jouw project aan de slag te gaan. Ieder vraagstuk is uniek, en ieder plan is op maat. Maar dankzij onze gestandaardiseerde projectaanpak werken we efficiënt toe naar jouw gewenst resultaat. Of het nu gaat om het vervangen van 500 werkplekken binnen je organisatie, het configureren van nieuwe devices (zoals laptops, telefoons of accessoires), het implementeren van Office 365 óf een combinatie van die diensten.

Leveren op maat en spoedlevering

We maken samen met jou afspraken over de manier waarop we jouw bestelling leveren. Heb je te maken met meerdere vestigingen? Wil je devices en accessoires gebundeld leveren? Wil je de levering verspreiden over een periode? Dat stemmen we samen af. We kijken hierbij naar jouw behoeftes. Heb je bijvoorbeeld te maken met interne SLA’s waar je aan moet voldoen? Dan maken we op basis van deze SLA’s afspraken over (spoed)leveringen.

Uitgepakt verpakkingsarm leveren

Je begrijpt: als apparatuur is uitgepakt en volledig klaargemaakt is voor de (eind)gebruikers, blijft er veel afval over (denk bijvoorbeeld aan het verpakkingsmateriaal). Wanneer wij de bestelde apparatuur hebben geassembleerd en geconfigureerd, kunnen wij het afval duurzaam voor je afvoeren.

Verzekerde opslag

Artikelen die je koopt bij ons, kunnen wij voor je opslaan en op afroep uitleveren. Wanneer je apparatuur bij ons opslaat, is deze volledig verzekerd. De kosten voor verzekerde opslag berekenen wij per vierkante meter per maand.

Meer informatie over onze logistieke diensten?

Onze projectmanagers vertellen je graag alles over onze logistieke diensten, zoals uitgepakt leveren, verzekerde opslag en leveren op maat. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met je vaste contactpersoon.

Pim Orbons

Project Manager t. 013 762 18 76
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.